Pišete Diplomsko Nalogo? Se sprašujete, kje lektorirati, tiskati in vezati?

Gormat poskrbi za vašo Diplomsko

Gormat združuje vse storitve, ki so potrebne za kakovosten zaključek študija. Tako lahko pri nas naročiš:

Vse storitve so vam na voljo po zelo ugodnih cenah, saj izvajamo storitve za študente iz celotne Slovenije.

Cene storitev na Ptuju

Storitve, ki so potrebne za uspešen zaključek študija, so najcenejše v univerzitwtnih mestih, Ljubljani in Mariboru.  V ostalih slovenskih mestih so cene določenih storitev celo 3xvečje kot v Ljubljani. Naša ponudba je na voljo vsem študentom, tako iz Ljubljane, Maribora kot Ptuja.
Najpomembneje pa je, da so te storitve na voljo po Ljubljanskih cenah, kar pomeni po najnižjih cenah v Sloveniji.
Prepričajte se sami in na Ptuju poiščite Fotokopirnico, ki opravlja tudi vezavo diplome in primerjajte cene z našimi. Cene vezave preverite v Ceniku.

Vezava diplomskih nalog oglas

Dostava Vezanih Diplom na Ptuj

Dostavo vezanih diplomskih nalog opravljamo s pomočjo partnerja, ki diplomske dostavi v roku 24-tih ur. Pred dostavo vas bo kurir poklical, da se dogovorite ali vam naloge prinesemo domov, v službo  …

Ugodnosti za študente Šolskega Centra Ptuj

Popusti so odvisni od števila storitev, ki jih naročite in seveda od količin. Poseben popust za študente Šolskega Centra Ptuj v višini 20% v primeru hkratnega naročila dveh sošolcev.

Višja Strokovna Šola

Vičava 10
2250 Ptuj

Kaj je Lektoriranje?

Lektoriranje je pregledovanje besedil tako s slovničnega, pravopisnega kot tudi slogovnega vidika. Pri tem je potrebno upoštevati ne samo pravopisna pravila, temveč tudi skladenjska in oblikoslovna pravila.
X