Lektoriranje Diplomske

Kdaj je Lektoriranje Diplomske potrebno?

Lektoriranje Diplomske
Bodite ponosni na svoje delo.

Praviloma je lektoriranje diplomske potrebno neodvisno od vašega znanja slovenščine ali jezika v katerem je napisana naloga. Pisec besedila, bi če bi se zavedal napak v besedilu že prvič napisal drugače.

Ali mora biti Diplomska pred Lektoriranjem Oblikovana?

To je vprašanje, ki je pomembno zgolj za vašo organizacijo. Namreč med lektoriranjem se oblika besedila ne spreminja, kar pomeni če je besedilo oblikovano pred lekturo bo tudi po njej in obratno. Ker pa je za oblikovanje potreben čas vam predlagam, da si planirate tudi za to storitev kakšen dan.

Kako dolgo traja lektoriranje diplomske?

Norma je za lektoriranje diplomske nekje 80 pol na delovni dan. V primeru da ste v časovni stiski je lahko čas lektoriranja krajši vendar je potrebno v takšnih primerih pa priporočamo, da se oglasite kakšen dan pred dejanskim lektoriranjem, saj se tako lahko pripravimo in kljub časovni stiski opravimo kakovostno lektoriranje.

Ali uredite tudi prevod povzetka?

Seveda! Ker je za prevod povzetka potrebno manj časa kot za samo lektoriranje, lahko če tako želite prevod povzetka opravimo v času lektoriranja. Tako ne boste izgubljali dragocenega časa, hkrati pa vam bomo priznali dodaten popust, tako da boste prihranili tudi denar.

X