Vezava

Hitra, zanesljiva in kakovostna vezava

Kaj?

 

– Diplomske  naloge
– Magistrske naloge
– Doktorske disertacije
– Skripte

Kako?

 

– Trda vezava – platno
– Trda vezava – usnje
– Mehka vezava – spirala
– Mehka vezava – toplotna 

Kje?

 

– Ljubljana
– Celje
– Maribor
– Kranj

Cena vezave

Kakovost in zanesljivost po ugodnih cenah, ki jih je mogoče s popusti še dodatno znižati.
Preveri cenik vezave

Dostava ali osebni prevzem vezanega gradiva

Vezano gradivo lahko prevzamete osebno ali pa vam ga mi s pomočjo partnerja za logistiko dostavimo kamorkoli po Sloveniji 24/7.

Naročilo in plačilo

Preprosto najprej zahtevajte nezavezujočo ponudbo, ki jo dobite tako, da izpolnete Obrazec za naročilo. Če ste s prejeto ponudbo zadovoljni, sledite navodilom v elektronski obliki.

Potrebujete pomoč?

 

Pišete nam lahko na elektronsko pošto: vezava@gormat.si ali pa nas pokličete na modro številko 080 14 55. V primeru urgentne situacije nas lahko pokličete kadarkoli in pomagali vam bomo. Zaradi elektronskega poslovanja zadeve lahko uredimo zelo hitro. 

Hitra vezava

Hitra dostava vezava

Pri nas vezavo opravimo v izredno kratkem času, kar pomeni, da dokumente, prejete pred 15.00, dostavimo že naslednji dan v dopoldanskem času. Če nam vnaprej na naš elektronski naslov posredujete želeno barvo platnic, pozicijo in vsebino zlatotiska ter nam dostavite že natisnjeno gradivo, le-tega zvežemo v samo 15 minutah (do 10 kosov).

Prva spletna knjigoveznica, kjer je naročilo plačilo in prevzem možen kar od doma.

Vezava za študente

Vezava diplomske naloge gumb Vezava magistrske naloge gumb

1, 2, 3 vezava prileti

Potek tiska in vezave

1. Gradivo za tisk in vezavo oddate v elektronski obliki v formatu doc ali docx.
2. Na elektronski naslov prejmete točno ponudbo.
3. Potrdite ponudbo.
4. Prek elektronske banke poravnate račun.
5. V dogovorjenem roku prejmete tiskane in vezane dokumente ali pa jih  prevzamete osebno.
6. Ker ste zadovoljni z našo storitvijo, se kaj kmalu vrnete, prav tako pa nas priporočate naprej prijateljem in znancem.

Hitra vezava

Zavedamo se, da je priprava knjig, zaključnih nalog, predstavitev, skript … zelo zahtevna in da po navadi zmanjka časa za vezavo. Ko ugotovite, da ste v časovni stiski, se po vnaprejšnjem dogovoru tiska in vezave lahko popolnoma prilagodimo vašim željam. Pred kratkim smo za stranko javni razpis vezali ob 23.15.

Koper, Ljubljana, Novo mesto, Celje, Velenje, Portorož, Nova Gorica, Domžale, Kranj, Jesenice, Trbovlje, Črnomelj, Hrastnik, Podčetrtek, Izola, Postojna, Murska Sobota, Radlje, Laško, Tolmin, Bled, Bohinj, Kočevje, Lenart, Grosuplje, Radenci … in še mnogi drugi kraji so tisti, od koder prihajajo naše zadovoljne stranke.

Naš tim sestavljamo mladi in ambiciozni ljudje, ki iz lastnih izkušenj vemo, da mora biti cena za študente nižja in ugodnejša.

Zato smo za vse študente pripravili prav posebne študentske cene.

Cena tiska je pri nas bistveno cenejša, kot če dokumente tiskate doma.
(Seveda pa se ne more primerjati s ceno tiska, če tiskate v službi in je to strošek vašega delodajalca. V tem primeru vam lahko zvežemo prinesene dokumente.)

V naši knjigoveznici uporabljamo optimalno kombinacijo tiskalnikov, tonerjev in papirja, kar nam omogoča uspešno in cenovno ugodno prodajo storitve tiskanja.

Ljubljana, Maribor, Koper, Celje, Kranj, Novo mesto, Nova Gorica …

Vezava diplomskih nalog

X