Vezava

Hitra, Zanesljiva in Kakovostna Vezava

Vezava – Kaj?

– Diplomske  naloge
– Magistrske naloge
– Doktorske disertacije
– Skript

Vezava – Kako?

– Trda Vezava Platno
– Trda Vezava Usnje
– Mehka Vezava Spirala
– Toplotna Vez…

Vezava – Kje?

– Ljubljana
– Celje
– Maribor
– Kranj

Vezava

Cena Vezave

Kakovost in zanesljivost po ugodnih cenah, ki jih je mogoče s popusti še dodatno znižati.
Preveri Cenik Vezave

Dostava ali Osebni Prevzem Vezanega Gradiva

Vezano Gradivo lahko prevzamete osebno ali pa vam ga mi s pomočjo Partnerja za Logistiko dostavimo kamorkoli po Sloveniji v 24-tih urah.

Naročilo in Plačilo

Preprosto najprej zahtevajte nezavezujočo ponudbo, ki jo dobite tako, da izpolnete Obrazec za Naročilo. Če ste s prejeto ponudbo zadovoljni sledite navodilom v elektronski obliki.

Potrebujete Pomoč?

Vezava brezplačna številka

Pišete nam lahko na elektronsko pošto: vezava@gormat.si ali pa nas pokličete na modro številko. V primeru nuje ali urgentne situacije nas lahko pokličete kadarkoli in pomagali Vam bomo. Zaradi elektronskega poslovanja smo lahko v stiku v zelo kratkem času.

Hitra Vezava

Hitra dostava vezava

Pri nas vezavo opravimo v izredno kratkem času, kar pomeni, da dokumente, sprejete pred 15:00, dostavimo že naslednji dan v dopoldanskem času.Če nam vnaprej na naš elektronski naslov posredujete želeno barvo platnic ter pozicijo in vsebino zlatotiska ter nam dostavite že natisnjeno gradivo, le-tega zvežemo v samo 15 minutah (do 10 kosov).

Prva spletna knjigoveznica, kjer je naročilo plačilo in prevzem možen kar od doma.

Vezava za Študente

Vezava diplomske naloge gumb Vezava magistrske naloge gumb

1, 2, 3, Vezava prileti

Potek Tiska in Vezave

1. Gradivo za Tisk in Vezavo oddate v elektronski obliki v formatu doc ali docx.
2. Na elektronski naslov prejmete točno ponudbo.
3. Potrdite ponudbo.
4. Prek elektronske banke poravnate elektronski račun.
5. V dogovorjenem roku prejmete tiskane in vezane dokumente ali pa jih osebno prevzamete.
6. Ker ste zadovoljni z našo storitvijo, se kaj kmalu vrnete, prav tako pa nas priporočate naprej prijateljem in znancem.

Hitra Vezava

Zavedamo se, da je priprava knjig, zaključnih nalog, predstavitev, skript … zelo zahtevna in da po navadi zmanjka časa za vezavo. Ko ugotovite, da ste v časovni stiski, se po vnaprejšnjem dogovoru Tiska in Vezave lahko popolnoma prilagodimo vašim željam. Pred kratkim smo za stranko javni razpis vezali ob 23:15.

Koper, Ljubljana, Novo mesto, Celje, Velenje, Portorož, Nova Gorica, Domžale, Kranj, Jesenice, Trbovlje, Črnomelj, Hrastnik, Podčetrtek, Izola, Postojna, Murska Sobota, Radlje, Laško, Tolmin, Bled, Bohinj, Kočevje, Lenart, Grosuplje, Radenci … in še mnogi drugi kraji so tisti, od koder prihajajo naše zadovoljne stranke.

Vezava Platnice
vezava

Naš tim sestavljamo mladi in ambiciozni bivši študenti, ki iz lastnih izkušenj vemo, da mora biti cena za študente nižja in ugodnejša.

Zato smo za vse študente pripravili prav posebne študentske cene.

Cena tiska je pri nas bistveno cenejša, kot če dokumente tiskate doma.
(Seveda pa se ne more primerjati s ceno tiska, če tiskate v službi in je to strošek vašega delodajalca. V tem primeru vam lahko zvežemo prinesene dokumente.)

V naši knjigoveznici uporabljamo optimalno kombinacijo tiskalnikov, tonerjev in papirja, kar nam omogoča uspešno in cenovno ugodno prodajo storitve tiskanja.

Ljubljana, Maribor, Koper, Celje, Kranj, Novo mesto, Nova Gorica …

Doktorske disertacije
X