Vezava Diplomskih Nalog

Zanesljivost in Kakovost

Opravite z vezavo diplomske naloge brez stresa in napora ter jo opravite v Vezavi Gormat! Do kakovostno zvezane in z zlatotiskom opremljene diplomske naloge kar od doma.

Izgled Diplomske Naloge

VezavaVse podrobnosti v zvezi z Vezavo Diplomskih Nalog je zapisano v navodilih za pisanje zaključnih nalog, ki jih objavijo fakultete in visoke šole. Zaradi bogatih izkušenj, ki jih imamo z različnimi fakultetami in visokimi šolami, vemo, kako mora izgledati Vaša Diplomska Naloga.

>> Oddaj Povpraševanje <<

Prva E-Knjigoveznica

Vse kar potrebujete za kakovostno vezano diplomsko nalogo lahko opravite kar od doma.

Cena Vezave

Za vse študente smo pripravili posebne ugodnosti tako pri tiskanju kot tudi poštnini (če se ne odločite za osebni prevzem v eni izmed naših poslovalnic po Sloveniji).

Študentske Cene in Brezplačna Dostava!

Prevzem ali dostava

Pošta Slovenije dostavaPri oddaji naročila preko spletnega obrazca enostavno pripišete ali želite naloge prevzeti v Ljubljani ali pa vam naloge pošljemo po pošti (najkasneje v 3 dneh od naročila).

Izbira poslovalnic še nikoli ni bila tako velika, saj lahko izbirate med sedmimi poslovalnicami v Ljubljani in še sedmimi po Sloveniji.

Vezava vseh vrst Diplomskih Nalog. Pri nas hitro in kakovostno vežemo zaključne naloge za vse fakultete v Sloveniji. Na voljo je več vrst in barv platnic.

Vezava Diplomskih Nalog v 5 minutah?

Ja tudi to je pri nas mogoče. Pred prihodom do nas je potrebno na elektronski naslov poslati:
– izgled platnice (naslovna stran),
– barvo platnice in črk na njej in
– število izvodov.
Tako lahko pred vašim prihodom opravimo večino dela in v 5 minutah zvežemo gradivo, ki nam ga prinesete z elegantnimi trdimi platnicami.

Za študentske popuste preveri Vezava Diplomskih Nalog Popust.

X