Tiskanje Diplomske

Imate dovolj barve v tiskalniku? Ali bo vaš tiskalnik natisnil kakovostno?

Izognite se tem in drugim vprašanjem. V podjetju Gormat se ukvarjamo s celovito ponudbo izdelave diplomske naloge. Diplomske morajo biti natisnjeno kakovostno, kar pa je odvisno od tiskalnika in papirja. Vsi, ki se odločite za izdelavo diplomske pri nas boste deležni posebnih ugodnosti, kar bo ceno tiskanja še dodatno znižalo. Vsi, ki se odločite za top ponudbo, ki vključuje Lektoriranje, Oblikovanje, tiskanje in Vezavo pa boste prejeli neverjeten popust. Popust vam bomo obračunali pri izdelavi ponudbe.

Koliko stane Tiskanje Diplomske?

Tiskanje Diplomske
Opravite tiskanje diplomske na profesionalnem stroju.

Obračunavanje tiska poteka na dva načina in sicer vam lahko ob naročilu Tiskanja in Vezave obračunamo pavšalen strošek ki znaša 2 € in ni odvisen od količine barvnih strani ali pa izberete drugi način, ki se isplača pri diplomskih z manj stranmi, obračunavanje po dejanskih količinah.

Koliko časa potrebujete za tiskanje Diplomske?

Tiskanje Diplomske seveda zahteva svoj čas vendar lahko na podlagi izkušenj zaključimo, da nobene diplomske ne tiskamo dlje kot le nekaj minut, izjeme so slabo oblikovane diplomske, ki jih je potrebno še malce urediti (ni pripravljena za obojestranski tisk, nepravilna poravnava robov …). V primeru, da želite diplomsko osebno dostaviti na Zgoščenki ali USB ključu bomo natisnili gradivo v nekaj minutah.

Kako vam pošljem Diplomsko?

Diplomsko Nalogo za tiskanje nam lahko prinesete osebno ali pa jo pošljete po elektronski pošti. V primeru, da imate diplomsko, ki je obsežnejša ali pa vsebuje veliko slik, ter zasede več kot 25 Mb, kar je omejitev za naš poštni strežnik, nam pošljite elektronsko sporočilo in poslali vam bomo enostavna navodila, kjer je razložen način dostave datoteke. Zaradi slednjega praktično nimamo omejitev glede velikosti datoteke.

Diplomsko imam natisnjeno ali jo lahko samo Zvežete?

Seveda, če imate svojo diplomsko že natisnjeno, jo lahko samo zvežemo. V tem primeru predlagamo, da nam pred prihodom posredujete izgled platnice po elektronski pošti, ker bo v tem primeru naloga zvezana v samo 5-tih minutah. Gradivo lahko oddate na sedežu podjetja v Domžalah ali pa v eni od naših poslovalnic.

 

X