Lektoriranje

Pred vezavo zaključnega dela (diplomske, magistrske ali doktorske naloge) je več kot priporočeno Lektoriranje besedila. To storitev v sodelovanju s slovenskimi lektorji z ustrezno izobrazbo ponuja tudi Vezava Gormat.

Kaj vključuje lektoriranje in kako preverim napake?

Logotip za Lektoriranje GormatLektoriranje vključuje slovnične in slogovne popravke. Dan danes so praktično že vsa dela napisana v elektronski obliki, zato se lektoriranje besedil izvaja v ustreznih programih za pisanje (Word, Open Office, Pages …). Najpogostejše uporabljen program je Word, kjer vam lektorirano besedilo oplemenitimo z vidnimi popravki. Torej od nas dobite poleg končne verzije za tisk še verzijo z vidnimi popravki.

Kako je z naročilom in časom lektoriranja?

logo dostava za Lektoriranje in VezavoZa povpraševanje nam pošljite število znakov brez presledka in morebitne opombe na lektoriranje@gormat.si ali preko spodnjega obrazca, v roku ene ure vam pošljemo nazaj ponudbo. Če se z njo strinjate, jo potrdite in v tistem trenutku gre vaše naročilo naprej v obdelavo. Besedila v obsegu diplomske in magistrske naloge vam zlektoriramo najkasneje v roku 3 dni oz. po dogovoru že v enem dnevu. V primeru skupnega naročila z vezavo se čas izdelave ne podaljša torej od naročila lektoriranja in vezave do dostave preteče največ 3 dni.

V kolikor potebujete še prevod povzetka v tuj jezik nam pri povpraševanju to pripišite. Po želji vam izdamo in brezplačno pošljemo potrdilo o lektoriranju na vaš naslov.

Bodite deležni dodatnih ugodnosti in naročite skupaj lektoriranje in vezavo preko spodnjega obrazca.

ODDAJ POVPRAŠEVANJE
*V primeru povpraševanja samo za lektoriranje pustite ostalo prazno. Za vse vnešene kontakte jamčimo, da jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
[contact-form-7 404 "Not Found"]

X