Oblikovanje diplomskih nalog – lektoriranje diplomskih nalog

Med pisanjem diplomske naloge se večina ne ukvarja z obliko, slogom in slovničnimi pravili.

Tako je tudi prav. Razmišljanje med pisanjem naloge mora biti osredotočeno na vsebino.

Sklepna faza pisanja diplomske naloge je oblikovanje. Navodila za oblikovanje diplomske naloge so zapisana v navodilih za pisanje. Najdeš jih na spletni strani svoje fakultete ali pa v referatu.

Če ti je pisanje naloge pobralo vso energijo, ti priporočamo, da oblikovanje diplomske naloge naročiš kar pri Vezavi Gormat.

Vezava Gormat se že vrsto let ukvarja z izdelavo diplomskih nalog. Storitve smo združili v paket Diploma na ključ, ki vsebuje:

Oblikovanje zajema ureditev kazal, številčenja, robov, naslovov, slik, grafov, tabel … Skratka, vse, kar se ne tiče vsebine in je navedeno v navodilih za oblikovanje.

Kakšna je cena oblikovanja?

Kdaj izvesti oblikovanje diplomske naloge?

Vsekakor je potrebno oblikovanje diplomske naloge izvesti pred tiskanjem. Oblikovanje se lahko opravi pred ali po lektoriranju. Pri lektoriranju diplomske naloge se oblika naloge ne spreminja.

Koliko časa traja kakovostno oblikovanje

V naši agenciji za oblikovanje povprečne diplomske naloge potrebujemo pol delovnega dneva. Če želite izvedeti točen čas izvedbe oblikovanja vaše naloge, izpolnite spletni obrazec.

Preverite najcenejše strokovno lektoriranje

Lektoriranje diplomskih, magistrskih nalog in doktorskih disertacij zahteva kakovostne in izkušene lektorje.

Študenti naj študirajo, lektorji pa lektorirajo

Večina fakultet ob oddaji vezane diplomske naloge zahteva potrdilo o lektoriranju. Izda ga lahko le lektor z ustrezno izobrazbo. Ker je v preteklosti prihajalo do zlorab, so nekatere fakutete šle še dlje. Zahtevajo fotokopijo diplome lektorja. Če se odločite za lektoriranje v Agenciji Gormat, ste lahko brez skrbi! Vse to vam nudimo tudi mi.

X