Oblikovanje Diplomskih Nalog

Med pisanjem diplomske naloge se večina ne ukvarja z obliko, slogom in slovničnimi pravili.

Tako je tudi prav. Razmišljanje med pisanjem naloge mora biti osredotočeno na vsebino.

Sklepna faza pisanja diplomske naloge pa je urejanje in oblikovanje. Navodila za oblikovanje diplomske so zapisana v navodilih za pisanje diplomske. Navodila najdeš na strani svoje fakultete ali pa v referatu.

Če ti je pisanje naloge pobralo vso energijo ti priporočam, da oblikovanje diplomske naročiš v Agenciji Gormat.

Agencija Gormat se že vrsto let ukvarja z izdelavo diplomskih nalog. Storitve smo  Storitve, ki smo jih združili v paket Diploma na ključ so:

Oblikovanje zajema ureditev kazala, številčenja, robove, naslovov, slik, grafov, tabel … Skratka vse kar se ne tiče vsebine in je navedeno v navodilih za oblikovanje.

Kakšna je cena oblikovanja?

Kdaj izvesti oblikovanje diplomske naloge?

Vsekakor je potrebno oblikovanje diplomske naloge izvesti pred tiskanjem. Oblikovanje se lahko opravi pred ali po lektoriranju. Pri lektoriranju diplomske naloge se oblika naloge ne spreminja.

Koliko časa traja kakovostno oblikovanje

V naši agenciji potrebujemo za oblikovanje povprečne diplomske naloge pol delovnega dneva.  Če želite izvedeti točen čas izvedbe oblikovanja vaše naloge, izpolnite spletni obrazec.

Preverite Najcenejše Strokovno Lektoriranje

Lektoriranje diplomskih nalog, magistrskih in doktorskih zahteva kakovostne in izkušene lektorje.

Študenti naj študirajo, lektorji pa lektorirajo.

Večina fakultet zahteva ob oddaji vezane diplomske naloge potrdilo o lektoriranju. Izda ga lahko le lektor z ustrezno izobrazbo. Ker je v preteklosti prihajalo do zlorab so nekatere fakutete šle še dlje. Zahtevajo fotokopijo diplome lektorja. Če se odločite za lektoriranje v Agenciji Gormat ste lahko brez skrbi!

X