O nas

Smo majhno podjetje, ki je že vrsto let prisotno na področju tiska in knjigoveštva.

Naši začetki segajo v leto 2010, ko se je rodila ideja o celovit ponudbi na področju lektoriranje, prevajanja, oblikovanja, tiskanja in vezave za študente. Bili smo med prvimi, ki smo bodočim diplomantom ponujali, da opravijo vse storitve na enem mestu.

Naša prva delavnica v Domžalah je bila zelo skromna, vendar je popolnoma zadostovala za kvalitetno in hitro izdelavo. Čez čas smo se preselili v večje prostore samo nekaj metrov stran, kjer smo bili še bolj izpostavljeni morebitnim strankam, dokler se leta 2012 nismo preselili na sedanjo lokacijo na Litostrojsko cesto v Ljubljani.

Od naših začetkom pa do sedaj smo pridobili mnogo izkušenj na področju grafike, hkrati pa smo se opremili tudi z tehnološko najsodobnejšo opremo na področju tiskarstva in knjigoveštva, tako da lahko zagotavljamo hitro, kakovostno in cenovno dostopno storitev.

Ker smo mnenja, da se dobro blago samo hvali, nam lahko pošljete povpraševanje, da Vam lahko pošljemo ugodno ponudbo in na koncu boste videli, da boste zadovoljni z našimi izdelki.

 

“Uspeh ni ključ do sreče. Sreča je ključ do uspeha. Če imate radi svoje delo, boste uspešni.” Albert Schweitzer

X