Vezava diplomskih nalog Ljubljana center

Vezava diplomskih nalog je možna tudi v centru Ljubljane. Še bolje, naročilo opravite preko spleta in zvezane naloge prevzamete v eni izmed naslednjih poslovalnic:
– Fotokopirnica LITOSTROJSKA, Litostrojska cesta 40, tel. 031/439 446, odpiralni čas: 9.00–17.00 (pon–pet).

V primeru da zvezanih nalog ne morete prevzeti osebno v naši poslovalnici, vam jih kjerkoli v Ljubljani brezplačno dostavimo mi.

POZOR: Cena vezave in tiska še nikoli ni bila ugodnejša! Pri nas je vezava diplomskih nalog že od 20 € na kos! (Tiskanje vključeno.)

Postopek naročila je povsem preprost.
1. Preko spletnega obrazca v rubriki Povpraševanje
ali preko e-pošte vezava@gormat.si pošlješ povpraševanje.
Pri povpraševanju pazi, da navedeš vse potrebne podatke za točno ponudbo, zato vsem svetujemo, da izberejo pošiljanje povpraševanja preko spletnega obrazca.
2. Počakaš na nezavezujočo ponudbo. Ker večinoma poslujemo preko spleta, pričakuj ponudbo v zelo kratkem času. V nujnih primerih pa smo tekom dneva dosegljivi tudi na brezplačni številki 080 14 55. Pri večjih naročilih je ponudba ugodnejša, zato svetujemo skupno naročilo (še s kakšnim študentom oz. sošolcem) vezave diplomskih nalog.
3. Potrditev ponudbe. Če smo te prepričali s ponudbo, jo samo še potrdiš in naročilo je tako končano. V tej fazi je nujno (če nisi že prej) sporočiti naslov za (poštno) dostavo oz. mesto prevzema diplomskih nalog v naši poslovalnici v Ljubljani. V kolikor gre za nujni primer hitre vezave diplomskih nalog, nam sporoči.

Lokacija Ljubljana center je odlična lokacija, da med kosilom prevzameš že zvezane diplomske naloge.

X