Vezava diplomskih nalog Ljubljana center

Vezava diplomskih nalog je možna tudi v centru Ljubljane. Še bolje, naročilo opravite preko spleta in zvezane naloge prevzamete v eni izmed naslednjih poslovalnic:
Fotokopirnica LITOSTROJSKA, Litostrojska cesta 40, tel: 031/439-446, Odpiralni čas: 9:00 – 17:00 (pon-pet)

V primeru, da zvezanih nalog ne morete prevzeti osebno v naši poslovalnici, vam jih kjerkoli v Ljubljani brezplačno dostavimo mi.

POZOR – cena vezave in tiska še nikoli ni bila ugodnejša, pri nas Vezava diplomskih nalog že za 20€ na kos! (tiskanje vključeno)

Postopek naročila je povsem preprost.
1. Pošlješ povpraševanje preko spletnega obrazca
v rubriki Kontakt ali preko e-pošte vezava@gormat.si.
Pri povpraševanju pazi, da navedeš vse potrebne podatke za točno ponudbo, zato vsem svetujemo, da izberejo pošiljanje povpraševanja za vezavo diplomskih nalog preko spletnega obrazca.
2. Počakaš na nezavezujočo ponudbo. Ker poslujemo tudi povsem preko spleta, pričakuj ponudbo v zelo kratkem času. V nujnih primerih pa smo tekom dneva dosegljivi tudi na brezplačni številki 080 14 55. Pri večjih naročilih je ponudba bolj ugodna, zato svetujemo skupno naročilo (še s kakšnim študentom oz. sošolcem) vezave diplomskih nalog.
3. Potrditev ponudbe. Če smo te prepričali s ponudbo jo še samo potrdiš in naročilo je tako končano. V tej fazi je nujno (če nisi že prej) sporočiti naslov za (poštno) dostavo oz. mesto prevzema diplomskih nalog v eni izmed naših poslovalnic znotraj v centru Ljubljane. V kolikor gre za nujni primer hitre vezave diplomskih Ljubljana center nalog nam sporoči.

Lokacija Ljubljana center je odlična lokacija, da med kosilom prevzameš še zvezane diplomske naloge.

X