Vezava diplomskih nalog Ljubljana center

Vezava diplomskih nalog je možna tudi v centru Ljubljane. Še bolje, naročilo opravite preko spleta in zvezane naloge prevzamete v eni izmed naslednjih poslovalnic:
– Fotokopirnica LITOSTROJSKA, Litostrojska cesta 40, tel. 031/439 446, odpiralni čas: 9.00–17.00 (pon–pet).

V primeru da zvezanih nalog ne morete prevzeti osebno v naši poslovalnici, vam jih kjerkoli v Ljubljani brezplačno dostavimo mi.

POZOR: Cena vezave in tiska še nikoli ni bila ugodnejša! Pri nas je vezava diplomskih nalog že od 25 € na kos! (Tiskanje vključeno.)

Postopek naročila je povsem preprost.
1. Preko spletnega obrazca v rubriki Povpraševanje
ali preko e-pošte vezava@gormat.si pošlješ povpraševanje.
Pri povpraševanju pazi, da navedeš vse potrebne podatke za točno ponudbo, zato vsem svetujemo, da izberejo pošiljanje povpraševanja preko spletnega obrazca. V izogib nepravilnostim v dokumentu nam pošljite PDF verzijo, saj pri wordu lahko pride do odstopanj ali zamikov.
2. Počakaš na nezavezujočo ponudbo. Ker večinoma poslujemo preko spleta, pričakuj ponudbo v zelo kratkem času. V nujnih primerih pa smo tekom dneva dosegljivi tudi na brezplačni številki 080 14 55. Pri večjih naročilih je ponudba ugodnejša, zato svetujemo skupno naročilo (še s kakšnim študentom oz. sošolcem) vezave diplomskih nalog.
3. Potrditev ponudbe. Če smo te prepričali s ponudbo, jo samo še potrdiš in naročilo je tako končano. V tej fazi je nujno (če nisi že prej) sporočiti naslov za (poštno) dostavo oz. mesto prevzema diplomskih nalog v naši poslovalnici v Ljubljani. V kolikor gre za nujni primer hitre vezave diplomskih nalog, nam sporoči.

Lokacija Ljubljana center je odlična lokacija, da med kosilom prevzameš že zvezane diplomske naloge.

X