Diplomske

Lektoriranje Diplomske

Vsak pisec besedila se, če razmišlja med pisanjem o vsebini, lahko zmoti. Napake so dveh vrst in sicer slogovne in slovnične. Večino napak avtor diplomske ne prepozna čeprav prebere besedilo večkrat. Namreč tudi študenti slovenščine v svoji diplomski nalogi niso imuni na napake.
Zato je potrebno Lektoriranje Diplomske. Nekatere fakultete to celo zahtevajo skupaj s potrdilom o lektoriranju in diplomi lektorja. Seveda pa obstajajo fakultete, kjer to ni potrebno.

Prevod povzetka Diplomske

Prevajanje je veščina, ki se pridobi z izkušnjami. Če sami obvladate prevajanje je besedilo dobro dati v lekturo. Nikakor pa se kot lektura ne šteje popravljanje prevoda prevedenega z orodji, kot je Google Prevajalnik.
Povzetek v angleščini ali nemščini je zelo pomemben del Diplomske, zato svetujemo svojim strankam strokoven prevod.

Oblikovanje DiplomskeDiplomske naloge

Oblika Diplomske je v večini primerov predpisana iz strani fakultete. Detajli oblikovanja kot so:
– pisava (Velikost, oblika, razmaki, odmiki)
– robovi (levi, desni, spodnji in zgornji)
– številčenje ( oblika številčenja, postavitev …)

Tiskanje Diplomske

Večina študentov ima dostop do tiskalnika, ki pa je ponavadi za domačo uporabo. Tovrstni tiskalniki imajo zelo visoko ceno izpisov (printov), ki pa jih pri tiskanju diplomske ni malo.
Super ugodna ponudba tiskanja Diplomske samo pri Vezavi Gormat.

Vezava Diplomske

Vsi, ki se odločite za Vezavo diplomske naloge pri nas se lahko zanesete na Kakovost in Korektnost. Vezane diplomske naloge lahko naročite kar od doma, prevzamete pa jih v eni od naših poslovalnic ali pa vam naloge dostavimo po pošti.

X