Vezava Diplomske

Kakovostna in Hitra Vezava Diplomske!

Ste tik pred zaključkom študija? Vse kar morate storiti je da naročite vezavo diplomske pri nas in se pričnete ukvarjat z zagovorom diplomske.

Na kaj morate biti pozorni pri naročilu vezave?

Pred naročilom preverite ali je ponudba, ki ste jo prejeli končna ali se kje skrivajo še kaki dodatni stroški. Nekatera nam konkurenčna podjetja imajo namreč nižjo ceno vezave od naše.

Vezava Diplomske naloge
Izberi svojo barvo diplomske naloge

Bodite pozorni ali cena vezave vključuje vezavo in izdelavo platnice po navodilih fakultete ali ne.

Ali vezava diplomske vključuje tudi tiskanje? Ali je možno to naročiti ali ne? Kako je z dostavo nalog?

Ogromno vprašanj pri enostavni vezavi. V našem podjetju smo se zato odločili da enostavno ne bomo skrivali stroškov. Zato pri nas cena vezave vključuje izdelavo platnice oz. izdelavo napisa na platnici. Če ste nam pravilno izrazili želje pri povpraševanju potem je dejstvo da se ponudba ne bo spremenila.

ŠE VEČ!

V našem podjetju lahko kvečjemu znižate ceno oziroma strošek in ne obratno. Za vse, ki se boste odločili za vezavo diplomske pri nas, smo tako pripravili cel kup odličnih poustov in prihrankov. Tako je Tiskanje Diplomske že od 2 €/izvod neodvisno od števila barvnih in čb strani. Če naročite pri nas tudi lektoriranje ali oblikovanje pa vam lahko celo kak kos vezave podarimo.

Kako do popusta?

Enostavno oddajte povpraševanje in naša prodajna služba vam bo obračunala vse možne popuste.

Kako do vezanih Diplomskih?

Po uspešno naročeni storitvi Vezava Diplomske vam lahko pošljemo vezane izvode po pošti ali pa jih prevzamete v enem od naših prevzemnih mest po Sloveniji.

X