Pedagoška fakulteta

Končujete diplomsko delo na Pedagoški fakulteti? Vam slovnična pravilnost in oblikovanje povzročata sive lase? Ne veste komu bi zaupali tisk in vezavo? Bi radi vse storitve opravili na enem mestu?

 Vezava Gormat poskrbi za vašo Diplomsko deloVezava diplomskih nalog oglas

Pri Vezava Gormat lahko opravite vse storitve, ki so nujno potrebne za kakovosten in enostaven zaključek študija. Nudimo Vam:

 

Vse storitve opravljamo sami v našem podjetju že vrsto let tako, da imamo dolgoletne izkušnje pri storitvah, ki predstavljajo zadnjo oviro pred zaključkom fakultete.

Naročilo storitev

V primeru, da želite koristiti naše storitve, nam preprosto pošljite vašo datoteko na dervaric@gormat.si, skupaj z željami katere storitve želite pri nas opraviti. V najkrajšem možnem času Vam bomo dogovorili in Vam poslali točno ponudbo, ki bo zajemala izbrane storitve. V primeru, da bo ponudba za vas cenovno sprejemljiva jo enostavno potrdite z odgovorom na mail.

 Prevzem zvezanih Diplom

Zvezane diplome boste lahko prevzeli v naši poslovalnici na Litostrojski 40 v Ljubljani oziroma se boste dogovorili za osebni prevzem kjerkoli v bližini Ljubljane. V primeru, da se ne bomo mogli organizirati, Vam bomo diplome brezplačno poslali na vaš domači naslov.

 Plačilo storitev

V primeru, da bomo zvezane izvode pošiljali po pošti je potrebno znesek poravnati vnaprej po predračunu. Pri osebnem prevzemu ali dostavi se plačilo izvede na licu mesta.

Razvez že zvezanih DiplomVezava Diplom

Ker se zelo rado dogaja, da pri oddaji pride do napak oziroma Vam nalogo v referatu zavrnejo po vezavi, Vam v našem podjetju omogočamo ekspresni razvez in ponovno vezavo z istimi platnicami. Preprosto se oglasite v naši poslovalnici, kjer Vam bomo razvezali diplomo, odpravili napake, ponovno natisnili popravljeno verzijo in Vam vse skupaj ponovno zvezali v parih minutah. Tako boste privarčevali na času in denarju.

X