Lektoriranje – Šolski center Ptuj

Študenti Šolskega centra Ptuj morate svojo diplomsko nalogo, pred tehničnim pregledom, obvezno poslati v lektoriranje. Bodite pozorni na to, da vam mora lektor na koncu lektoriranja izdati potrdilo o opravljenem delu, ki ga morate dostaviti na šolo.

V Agenciji Gormat zato vsem študentom, ki se odločijo za lekturo pri nas, izdamo brezplačno potrdilo o lektoriranju, hkrati pa vam dostavimo tudi fotokopijo diplome lektorja.

Večina študentov se pri izbiri izvajalca lekture osredotoča samo na ceno in niso pozorni na ustreznost izobrazbe lektorja. Praviloma najnižje cene dosegajo podjetja, v katerih lekturo opravljajo ljudje brez ustrezne izobrazbe. Vse lepo in prav dokler ne boste ugotovili, da potrebujete potrdilo o lektoriranju.

Na nas se kasneje obračajo študenti, ki bi želeli v našem podjetju pridobiti potrdilo, vendar ga na žalost za lektoriranje tretjih oseb ne moremo izdajati in s tem jamčiti v ustrezno opravljeno lekturo.

Študentje, ki pri takšnih servisih naročujejo lektoriranje ga tudi plačajo, vendar je strošek lektoriranja dvojen. Saj je mogoče potrdilo izdati le, če nalogo ponovno pregledamo.

Pri izbiri lektorja preverite ali ima ustrezno izobrazbo in ali je dovolj izkušen za lektoriranje vaše naloge.

Izberite Najboljše

Če se želite izogniti tovrstnim težavam se odločite za lektoriranje v Agenciji Gormat. Lektoriranje opravljajo samo ustrezno izobraženi lektorji z bogatimi izkušnjami. Zaradi velikega števila študentov Šolskega Centra, ki so se v preteklosti odločali za naše storitve pa smo Agencija, ki točno ve kaj se na vaši šoli zahteva in kako se to izvede.

V Agenciji Gormat pa lahko poleg lektoriranja naročite še ostale storitve, ki so potrebne za uspešen zaključek študija.

  1. Prevajanje Povzetkov Diplomske Naloge
  2. Oblikovanje Diplomske Naloge po pravilih fakultete
  3. Tiskanje Diplomske na kakovostnih tiskalnikih in
  4. Vezava Diplomskih Nalog
X