Ekonomska Fakulteta

Ekonomska Fakulteta – izjemna ponudba za študente!

Lektoriranje za Ekonomsko Fakulteto

Potrebujete kakovostno in cenovno ugodno lektoriranje diplomske? Pri nas je lektura opravljena profesionalno, kar dokazuje tudi potrdilo o lektoriranju in fotokopija diplome lektorja, ki jo po potrebi tudi priložimo skupaj z opravljeno lekturo. Zato nam zaupa vedno več študentov ekonomske fakultete, Zaupaj nam tudi ti.

Tiskanje in vezava za Ekonomsko FakultetoEkonomska Fakulteta

Študenti ekonomije pozor, poceni tisk in vezava diplomske. za vse študente smo pripravili vrsto popustov, ki jih lahko koristite skupaj ali posamezno. Tako vam je navoljo 5 %, če ste naš Facebook fan in dodatnih 5 %, če se odločite tudi za oblikovanje diplomske po navodilih fakultete.

Kako naročim storitve?

Naročanje storitev v našem podjetju je, zahvaljujoč spletnemu poslovanju, sila preprosto. V prvem koraku nam morate sporočiti katere storitve vas zanimajo, kar preprosto storite s pomočjo spletnega obrazca v katerega vpišete vse, za izdelavo ponudbe, potrebne podatke. Naša prodajna služba bo izdelala nezavezujočo ponudbo, ki vam jo bomo poslali na vpisan elektronski naslov. V primeru da se s ponudbo strinjate jo potrdite in prešli bomo na korak dva, ki je namenjen izvedbi in plačilu. V dogovorjenem roku vam bomo po elektronski pošti vrnili besedilo v primeru naročila lektoriranja, prevajanja in oblikovanja. Vsi ki boste naročili tudi tisk in vezavo pa boste v dogovorjenem roku lahko naloge osebno prevzeli v eni izmed poslovalnic ali pa vam jih dostavimo po pošti.

Odločil sem se za tisk in vezavo, kako vam dostavim dokument?
Iz izkušenj sledi da je dokument za tisk in vezavo najbolje poslati v pdf formatu, saj je tiskanje iz tega formata najbolj zanesljivo. Pri doc in docx formatu se lahko zgodi da se med tiskanjem popačijo grafi, robovi, številčenje …

Še več vprašanj? Dosegljivi smo vseh 7 dni v tednu na 080 14 55!

X