AGRFT

Priprava Diplomske za Agrft

Ste na koncu s pisanjem diplomske naloge? Čestititamo! Vse kar potrebujete za uspešen zaključek diplomske, dobite pri nas. V našem podjetju na enem mestu opravljamo:

  • lektoriranje diplomskih,Agrft fakulteta
  • prevod povzetka diplomskih,
  • oblikovanje diplomskih,
  • tiskanje diplomskih in
  • vezava diplomskih.

Koliko časa je potrebnega za zgoraj navedene storitve?

Čas izdelave diplomskih je odvisen od obsežnosti vaše naloge. Vendar je zaradi možnosti vzporedne izdelave večih storitev, čas izdelave krajši kot če bi vsako storitev naročili posebaj.
Naročilo paketa storitev pa e prihrani samo časa ampak tudi denar.

Kako naročiti storitve?

Naše podjetje posluje spletno, kar študentom AGRFT-ja omogoča da vse storitve skupaj ali posamezno, naročijo preko spleta. Preprosto izpolnite spletni obrazec z vsemi potrebnimi podatki in poslali vam bomo ponudbo na vpisan elektronski naslov. Po prejetju ponudbe jo je potrebno, če se z njo strinjate, potrditi. V našem podjetju bomo pričeli z izvedbo in vam v dogovorjenem roku dostavili gradivo ali vezano nalogo. V primeru, da ste naročili samo lektoriranje in oblikovanje, je potrebno storitvi poravnati po predračunu do roka, ki smo ga dogovorili za končanje storitev.

AGFRT Izdelava Diplomske

Potrebujete kakovosten tisk in vezavo v Ljubljani? Prava odločitev je vezava Gormat. Za vas lahko uredimo tisk na 80, 100 ali več gramski papir, ki ga natisnemo v črnobeli ali barvni tehniki. Tisk je lahko enostranski ali dvostranski. Vse skupaj vam zvežemo v trde platnice opremljene z potrebnimi napisi.

Navodila za pisanje diplomske na AGRFT

V času pisanja diplomske naloge so nepogrešljivo čtivo navodila za pisanje diplomske naloge na AGRFT. V navodilih je za naročilo naših storitev pomembno vse kar se tiče oblike diplomske naloge. V izogib morebitnim zapletom predlagamo, da ob naročilu posredujete tudi navodila za pisanje diplomske.

X