Vezava fakulteta za upravo

Študentje fakultete za upravo pozor!

V našem podjetju Vam nudimo hitro in cenovno ugodno tiskanje in vezavo diplomskih nalog.

Smo podjetje, ki se ukvarja s tiskanjem in vezavo diplomskih in magistrskih nalog ter doktorskih disertacij. Že vrsto let tiskamo in vežemo tudi za študente fakultete za upravo, tako da smo si v tem času nabrali že kar nekaj izkušenj glede njihovih potreb in želja. Ker se nahajamo le streljaj oddaljeni od fakultete je to še dodaten razlog zakaj se večina študentov odloči, da bo diplomsko ali magistrsko delo vezalo pri nas. Poleg tega, da Vam vašo nalogo natisnemo in zvežemo zelo hitro, smo tudi študentskemu žepu primerno ugodni.

Kako se dogovorim za tiskanje in vezavo?

Vaše končno delo nam preprosto pošljete po mailu, skupaj z vašimi željami in kontaktnimi podatki. Najprej Vam bomo seveda posredovali točno ponudbo za izbrane storitve, da se boste lažje odločili, šele po vaši potrditvi bomo nalogo natisnili in Vam jo zvezali po navodilih, ki jih zahteva fakulteta za upravo.

Kako prevzamem zvezane izvode?

Ko bo diplomsko ali magistrsko delo zvezano, vas o tem obvestimo po telefonu in se ob tem dogovorimo še za prevzem. Prevzem lahko najhitreje opravite v naši poslovalnici na Litostrojski 40 v Ljubljani. Če ste v časovni stiski se bomo seveda stranki prilagodili in ji če nam bo dopuščal čas zvezane izvode dostavili tudi na vašo fakulteto. Prav tako se bomo lahko dogovorili za dostavo v okolici Ljubljane in Vam s tem prihranili dodatne kilometre. V kolikor se ne bomo mogli na noben način dogovoriti za prevzem, Vam bomo zvezane izvode enostavno poslali po pošti na domač naslov.

Kako poravnam znesek iz ponudbe?

V primeru osebnega prevzema, lahko znesek poravnate ob prevzemu, v primeru, da Vam bomo naloge poslali po pošti, pa je potrebno znesek poravnati pred izdelavo samega tiskanja in vezave.

Nudite tudi storitve lektoriranja in oblikovanja?

Seveda se v našem podjetju okvarjamo tudi z lektoriranjem in oblikovanje po navodilih fakultete. Vsi lektorji pri nas so profesorji slovenščine in Vam po opravljeni lekturi to tudi potrdijo s potrdilom o lekturi.
Pri oblikovanju Vam prav tako uredimo vašo nalogo tako, daboste imeli na tehničnem pregledu čim manj oziroma nič težav. Pod oblikovanje spada, urejanje razmakov, nastavitev številčenja strani, izdelava kazal vsebine in ponazoril, ureditev literature, itd..

Navodila za diplomska in magistrska dela:

http://www.fu.uni-lj.si/fileadmin/usr-files/SOJ/Katalog_IJZ/3_NavodilaPisanjeDiplomskegaMagistrskegaDela_spremembe_5_12_2012_RK__3_.pdf

Izlged prve strani oziroma platnice diplomskega dela.

Brez naslova

X