Dostava

Strošek dostave

Ker zagovarjamo spletno poslovanje, ki pripomore k manjšim stroškom je dostava zvezanih zaključnih nalog pri nas BREZPLAČNA. Edini pogoj za brezplačno dostavo je plačilo naročila po predračunu.

 

Način dostave

Pošta Slovenije dostavaDostavo za nas opravlja podjetje Pošta Slovenije. V kolikor oddate naročilo v dopoldanskem času lahko naloge natisnemo, zvežemo in pošljemo še isti dan. V takšnem primeru je dostava v večini primerov že naslednji dan, si pa Pošta vzame pravico za dostavo najkasneje v 3 dneh.
Zvezane naloge pred pošiljanjem ustrezno zapakiramo in poskrbimo, da se med dostavo ne poškodujejo.

Seveda je poleg dostave možen tudi osebni prevzem  v Domžalah (Slamnikarska 4). V nekaterih primerih drugače ne gre, saj imajo nekatere fakultete poseben obrazec s podpisom mentorja, ki se tik pred vezavo vstavi med vsebino. V takšnih primerih pred vašim prihodom pripravimo vse potrebno (izdelamo platnico, natisnemo nalogo …) in potem v 10 minutah opravimo trdo ali mehko vezavo.

Vsem ostalim, ki nimate obrazca svetujemo izbiro naročila preko spleta (vse uredite od doma) in brezplačno dostavo, ki je opravljena v roku 24 ur do 48 ur (odvisno, kdaj naročite vezavo dopoldan ali popoldan).

Na vsa vprašanje glede tiska, vezave in dostave, smo dosegljivi vseh 7 dni v tednu preko brezplačnega telefona 080 14 55 ali preko e-pošte vezava@gormat.si.

 

 

 

X