Tisk in vezava diplomskih nalog za višjo šolo za gostinstvo in turizem Bled!

Tisk in vezava diplomskih nalog za višjo šolo za gostinstvo in turizem Bled!

V našem podjetju vežemo in tiskamo diplomska dela za višjo šolo za gostinstvo in turizem Bled. Ker se vse več študentov te šole odloča za naše storitve zelo dobro poznamo tudi navodila in zahteve, kar je pogoj za kvaliteten izdelek. Poleg tiska in vezave Vam ponujamo tudi storitve lektoriranje, prevajanja in oblikovanja. Ker se zavedamo, da je ponudba teh storitev na Gorenjskem zelo slaba Vam sporočamo, da izdelke pošljemo tudi na domač naslov ali direktno na šolo, tako da si prihranite odvečno pot in prepotreben čas.

Naročilo storitev preko maila ali spletnega obrazca!
Vašo nalogo skupaj z željami nam lahko pošljete preko obrazca na spletni strani ali direktno po mailu, kjer dopišete vaše želje in kontaktne podatke. V najkrajšem možnem času Vam bomo odgovorili s ponudbo in okvirnim časom izdelave. V primeru strinjanja s ponudbo nam to potrdite po mailu nato pa se dogovorimo še za prevzem. Ta je lahko po pošti ali pa osebno v naši poslovalnici na Litostrojski 40 v Ljubljani. Znesek ob osebnem prevzemu poravnate pri nas ali v primeru pošiljanja po pošti po ponudbi preko spletne banke.

Kakovost storitve in reklamacije?
Ker je naše podjetje že kar nekaj časa na trdu Vam zagotavljamo izredno kakovost in natančnost pri našem delu. Za tiskanje uporabljamo najnovejše laserske tiskalnike, ki zagotovaljajo izreden tisk na najmanj 100 gramski papir. Pri izdelavi platnic se poslužujemo tehnike zlatotiska in sitotiska odvisno od želja strank. Izbirate lahko med različni barvi in materiali platnic, pri večini šol ali fakulteta pa je sama platnica, barva ter barva odtisa, že predpisana.

Zakja naročiti lektoriranje in oblikovanje po navodilih šole?
Da bo vaša naloga pred tiskom in vezavo izgledala popolno ter, da ne bo kakšnih kasnejših reklamacij Vam našem podjetju Vam nudimo tudi storitvi lektoriranja in oblikovanja po navodilih šole. Lekturo izvajajo univerzitetno diplomirani profesorji slovenščine, ki Vam po opravljeni lekturi podpišejo tudi izjavo o lekturi. Pri oblikovanju pa Vam uredimo robove, razmike, številčenja, kazala,… skratka pripravimo nalogo na tiskanje. Pred vašo potrditvijo za tiskanje Vam nalogo pretvorimo tudi v pdf obliko, kjer zagotovo ne bo prišlo do kakršnihkoli zamikov.

Spodaj Vam prilagamo še navodila vaše šole:
Navodila

X