Vezava za fakulteto za logistiko

Hitro in cenovno ugodno do zvezane diplomske naloge za fakulteto za logistiko!

Dokončujete študij na fakulteti za logistiko? Vas čaka samo še zdnji korak pred diplomiranjem? V našem podjetju tiskamo in vežemo diplomske naloge že vrsto let. Skoraj vsak teden delamo tudi za študente fakultete za logistiko, tako da imamo že kar nekaj izkušenj z diplomanti te fakultete.

Kako se dogovorimo za tisk in vezavo?

Vašo nalogo nam pošljite na dervaric@gormat.si skupaj z vašimi željami in naredili Vam bomo točno ponudbo. Če se boste s ponudbo strinjali jo preprosto potrdite po mailu. Za dodatne informacije smo Vam na voljo tudi na telefonski številki 031/439-446. Potem se dogovorimo samo še za prevzem in plačilo. Znesek iz ponudbe v primeru pošiljanja po pošti na vaš domač naslov poravnate pred izdelavo, v primeru osebnega prevzema pa stroške izdelave poravnate v naši poslovalnici na Litostrojski 40 v Ljubljani.

Lektoriranje in oblikovanje diplomskega dela.

V primeru, da vaša naloga še ni lektorirana in oblikovana po navodilih fakultete Vam v našem podjetju nudimo tudi te storitve. Lekturo izvajajo samo profesorji slovenščine, kar Vam po opravljeni storitvi jamčijo tudi s potrdilom o lekturi. Pri oblikovanju Vam uredimo robove,razmike in številčenje, naredimo kazalo vsebine, slik, tabel in grafov. V primeru reklamacij Vam nalogo za ceno, ki ste jo plačali popravljamo toliko časa dokler ni slovnično in oblikovno urejena. Zunanja naslovna stran

UNIVERZA V MARIBORU

FAKULTETA ZA LOGISTIKO

Ime Priimek

NASLOV PISNEGA DELA

diplomsko delo

Celje, mesec leto

Celotna navodila za izdelavo pisnih del na fakulteti za logistiko:

http://fl.um.si/wp-content/uploads/2013/09/Navodila-za-pripravo-pisnih-del-na-FL-UM-15.6.10.pdf

Zaupalo nam je že mnogo študentov fakultete za logistiko, ki so bili z našimi storitvami zadovoljni. Zaupaj nam tudi ti!

X