Vezava in prevzem diplomskih nalog v zimskih razmerah

Vezava Gormat sporoča, da kljub ogromnim sežnim padavinam delujemo nemoteno. Vezava diplomskih nalog zaradi obilice snežnih padavin poteka povsem normalno in ni skrbi za morebitne zamude.

Se ne morete oglasiti pri nas?Vezava diplomskih nalog v zimskem času
Brez skrbi zvezane diplomske naloge vam pošljemo po pošti na željen naslov. V tem primeru plačilo poravnate pri prevzemu.

Vezava diplomskih nalog je v mesecu decembru zelo aktualna, saj vas večina želi diplomirati še pred koncem koledarskega leta.

 Tisk in vezava diplomskih nalog pozimiŽelite točno ponudbo za vezavo?
Pošljite nam povpraševanje preko e-pošte na vezava@gormat.si ali izpolnite spletni obrazec, ki se nahaja v rubriki “Cenik”.
Posredujte nam čim več podatkov (št. strani, št. izvodov, barva platnice, barva črk, kontaktni podatki, način prevzema …), ki so vezani na vezavo vaše diplomske naloge.

Ko dobimo povpraševanje vam v kratkem času odgovorimo s točno ponudbo. Za končno naročilo je potrebno ponudbo potrditi. V dogovorjenem času zvezane diplomske naloge prevzamete v eni izmed naših poslovalnic ali pa vam jih pošljemo po pošti.

Kaj je vaša naloga pred oddajo naloge v vezavo?
Preverite še enkrat, da ste diplomsko nalogo oblikovali v skladu z navodili vaše fakulete. S tem se boste izognili dodatnemu strošku in nepotrebnemu času za urejanje napak.

Pri nas lahko poleg vezave diplomskih nalog naročite dodatne storitve:
1. Oblikovanje diplomske naloge
2. Lektoriranje diplomske naloge

Če imate vprašanje glede tiska in vezave diplomskih nalog za, smo vedno dosegljivi na modri številki 080 14 55.

X