Vezava fakulteta za farmacijo

Vezava fakulteta za farmacijo

 

V našem podjetju vežemo diplomske in magistrske naloge za fakulteto za farmacijo. Ker se veliko študentov te fakultete odloča za naše storitve zelo dobro poznamo tudi navodila in zahteve, kar je pogoj za kvaliteten izdelek. Poleg tiska in vezave Vam ponujamo tudi storitve lektoriranje, prevajanja in oblikovanja.

 

Naročilo storitev preko maila ali spletnega obrazca!

Vašo nalogo nam lahko skupaj z vašimi željami pošljete preko obrazca na spletni strani ali direktno po mailu, kjer dopišete vaše želje in kontaktne podatke. V najkrajšem možnem času Vam bomo odgovorili s ponudbo in okvirnim časom izdelave. V primeru strinjanja s ponudbo nam to potrdite po mailu nato pa se dogovorimo še za prevzem. Ta je lahko po pošti ali pa osebno v naši poslovalnici na Litostrojski 40 v Ljubljani. Znesek ob osebnem prevzemu poravnate pri nas z gotovino ali v primeru pošiljanja po pošti po ponudbi preko spletne banke.

 

Kakovost storitve in reklamacije?

Ker je naše podjetje že kar nekaj časa na trgu Vam zagotavljamo izredno kakovost in natančnost pri našem delu. Pri tiskanje uporabljamo kakovostne laserske tiskalnike, ki zagotovaljajo izreden tisk na 100 gramski papir. Pri izdelavi platnic se poslužujemo tehnike zlatotiska in sitotiska, odvisno od želja strank. Izbirate lahko modro, črno, zeleno, rdečo in sivo platnico, z zlatim ali srebrnim odtisom.

 

Zakaj naročiti lektoriranje n oblikovanje?

Da bo vaša naloga pred tiskom in vezavo izgledala popolno ter, da ne bo kakšnih kasnejših reklamacij Vam našem podjetju Vam nudimo tudi storitvi lektoriranja in oblikovanja po navodilih šole. Lektoriranje pri nas izvajajo le univerzitetno diplomirani profesorji slovenščine, ki Vam po opravljeni lekturi podpišejo tudi izjavo o lekturi. Pri oblikovanju pa Vam uredimo robove, razmike, številčenja, kazala, literaturo in vire ter ostale zahteve po navodilih.

 

Spodaj Vam prilagamo še navodila vaše šole:

http://www.ffa.uni-lj.si/docs/default-source/referat/2018-19/navodila_za_izdelavo_in_pisanje_diplomske_magistrske_naloge.pdf?sfvrsn=2

X