Vezava diplomskih nalog – šolski center Novo mesto

Vezava diplomskih nalog – šolski center Novo mesto

V našem podjetju, ki je trgu prisotno že kar nekaj let in si je v tem času pridobilo kar nekaj dragocenih izkušenj, nudimo storitve lektoriranja, prevajanja, oblikovanja, tiskanja in vezave diplomskih nalog.
Ker se kar veliko študentov višje strokovne šole v Novem mestu odloča za naše storitve, smo se odločili, da jim naredimo posebno stran z priloženimi navodili, da jim kar se da olajšamo izdelavo diplomske naloge ter s tem zaključek študija.

Pri nas se vse skupaj seveda začne z lektoriranjem, prevodom povzetka ter oblikovanjem po navodilih šole, seveda pa je predtem pogoj, da avtor spiše svojo nalogo in jo dokonča skupaj s pomočjo svojega mentorja. Ko mentor odobri vsebina naloge, sledi lektoriranje in oblikovanje. Pri lektoriranju Vam slogovno in slovnično pregledamo vašo nalogo. Delo opravi za to usposobljena oseba imenova lektor, ki za svoje delo jamči s podpisano izjavo, da je delo opravil profesor slovenščine, zraven pa na vašo željo oziroma zahtevo šole predloži tudi kopijo svoje diplome. Po lektoriranju Vam nalogo oblikujemo. Pri oblikovanju Vam izdelamo vsa kazala, uredimo robove in zamike, oštevilčimo nalogo po pravilih fakultete, popravimo naštevanja po alinejah, uredimo literaturo in vire, itd…

Ko opravimo z lektoriranjem in oblikovanjem Vam nalogo pošljemo v pregled in šele po vaši odobritvi ter odobritvi šole sledita tiskanje in trda vezava končnega izdelka.

Pri tiskanju in vezavi lahko izbirate med različnimi barvami platnic, barvami odtisa na platnice ter vrsto papirja. Pri platnicah je pri večini fakultet že predpisana barva, tako kot pri vas modra. Pri tiskanju, ki je seveda v laserski tehniki, pa uporabljamo 100 gramski papir.

Po opravljenih nalogah z naše strani sledi le še dokončanje vašega študija z zagovorom.

V kolikor se boste obrnili na nas Vam bomo z veseljem pomagali pri tem in se potrudili, da Vam kar se da olajšamo celotno zadevo.

V pomoč Vam pripenjamo tudi stran z navodili vaše šole ter predlogo za izdelavo diplomske naloge.

Navodila za izdelavo diplomske naloge

Predloga diplomske naloge

 

 

X