Vezava diplom – Evropska pravna fakulteta

Vezava diplom – Evropska pravna fakulteta

V našem podjetju tiskamo in vežemo diplomske in magistrske naloge. Ker smo na trgu prisotni že kar nekaj let, smo si pridobili že vrsto izkušenj z različnimi fakultetami, med drugimi tudi z Evropsko pravno fakulteto v Novi Gorici. Ker zelo dobro poznamo njihova navodila oziroma zahteve, se študentje z veseljem obračajo na nas, saj jim zelo olajšamo zaključek študija, deležni pa so tudi posebnega popusta z naše strani.

Lektoriranje in oblikovanje diplomskega dela.

Pri oddaji naloge se vse skupaj seveda začne z lektoriranjem, prevodom povzetka ter oblikovanjem po navodilih fakultete. Pri lektoriranju Vam slogovno in slovnično pregledamo vašo nalogo. Delo opravi za to usposobljena oseba imenova lektor, ki za svoje delo jamči s podpisano izjavo, da je delo opravil profesor slovenščine. Po lektoriranju Vam nalogo oblikujemo. Pri oblikovanju Vam izdelamo kazala, uredimo robove in zamike, številčimo nalogo po pravilih fakultete, popravimo naštevanju po alinejah, itd… Nato sledi pregled mentorja. Ko le ta odobri, da je vsebina zadovoljiva, sledi tiskanje in vezava.

Tiskanje in vezava diplome.

Pri tiskanju in vezavi lahko izbirate barvo platnic, barvo odtisa na platnice in vrsto papirja. Pri platnicah je pri večini fakultet že predpisana barv. V vašem primeru je to modra barva s zlatim odtisom. Pri tiskanju, ki je seveda v laserski tehniki, pa uporabljamo 100 gramski papir. V vašem primeru morate biti pozorni le na to, da je tisk dvostranski.

X