TISKANJE IN VEZAVA – ŠOLSKI CENTER ŠKOFJA LOKA

Tiskanje in vezava – šolski center Škofja Loka

 

Smo podjetje, ki se ukvarja s tiskanjem in vezavo diplomskih in magistrskih nalog ter doktorskih disertacij. Z nekaj letno prisotnostjo na trgu smo si nabrali kar nekaj izkušenj. Ker dajemo prednost kakovosti in zadovoljstvu strank, smo pridobili kar nekaj poslovnih partnerjev in širok krog fizičnih oseb, med katerimi so tudi študentje šolskega centra Škofja Loka.

 

Poleg tiskanja in vezave nudimo tudi storitve lektoriranja in oblikovanja .

Lekturo pri nas upravljajo profesorji slovenščine, kar na koncu potrdijo tudi s potrdilom o lekturi in po potrebi kopijo diplome.

V primeru, da Vam word povzroča preglavice pa Vam nalogo tudi uredimo po navodilih. Razmike, številčenja, kazala in pododna opravila uredimo v najkrajšem možnem času.

 

Kaj vse spada pod oblikovanje diplomske naloge?

 

Pod oblikovanje spada celotna ureditev vaše naloge po navodilih fakultete za družbene vede. Uredimo Vam številčenje, razmike, naštevanja, literaturo in vire, kazalo vsebine, slik, tabel in grafov, pisavo, robove, itd..

Pomembno je, da veste da v vsebino naloge ne posegamo in ničesar ne dopisujemo oziroma brišemo.

 

Navodila za vezavo diplomska dela:

 

– Naredite tri izvode trdo vezane diplomske naloge v modri barvi s srebrnim napisom.

– Prva stran z napisom “diplomska naloga” pride na naslovnico. V samo nalogo te strani ne vlagajte.

– Na hrbtišče diplome mora tiskar obvezno napisati vaš naslov diplomske naloge. Opozorite ga. Hrbtišče je ozki del med sprednjo in zadnjo platnico.

 

Kako poravnam obveznosti za izbrane storitve?

 

V primeru naročila celotnega kompleta ali samo lektoriranja, prevajanja in oblikovanja je potrebno znesek in ponudbe poravnati pred začetkom našega dela.

V primeru, da želite naročiti samo tiskanje in vezavo pa lahko to poravnate ob prevzemu v naši poslovalnici na Litostrojski 40 v Ljubljani ali pa ravno tako vse skupaj plačate po predračunu, zvezane naloge pa Vam pošljemo po pošti na željeni naslov.

X