Tiskanje in vezava – fakulteta za strojništvo.

Tiskanje in vezava – fakulteta za strojništvo.

Smo podjetje, ki se ukvarja s tiskanjem in vezavo diplomskih in magistrskih nalog ter seveda doktorskih disertacij. Ker smo na trgu prisotni že vrsto let smo si nabrali že kar nekaj potrebnih izkušenj in stalnih strank med katerimi so tudi študentje fakultete za strojništvo. Ker na tedenski bazi tiskamo in vežemo za FS, Vam lahko še kako olajšamo delo, saj smo do podrobnosti seznanjeni z navodili fakultete. V pomoč Vam spodaj prilagamo tudi navodila za oblikovanje ter predlogo za pisanje diplomskega dela.

V kolikor poleg tiskanja in vezave potrebujete tudi lektoriranje in oblikovanje Vam ponujamo tudi te dve storitvi.
Lekturo pri nas upravljajo samo profesorji slovenščine, kar na koncu potrdijo tudi s potrdilom o lekturi in po potrebi kopijo diplome.
V primeru, da Vam word povzroča preglavice pa Vam nalogo tudi uredimo po navodilih. Razmike, številčenja, kazala in pododna opravila uredimo v najkrajšem možnem času.

Dostava ali osebni prevzem?

Zvezane naloge Vam lahko pošljemo po pošti na domač naslov, vendar Vam to odsvetujemo, da ne pride pri pošiljanju do kakšnih poškodb, tako da Vam priporočamo, da se raje oglasite v naši poslovalnici na Litostrojski 40 v Ljubljani.

Plačilo?
Znesek iz ponudbe lahko poravnate preko spletne banke ali v primeru osebnega prevzema z gotovino.

 

Bližnjica do spletne strani z navodili:

https://www.fs.uni-lj.si/studijska_dejavnost/studentski_referat/pravilniki__navodila_in_obrazci_i%20_in_ii%20_stopnja/navodila_za_zakljucek_studija/

Tisk Diplome v Ljubljani

X