Tiskanje in vezava diplomskih nalog za študente računalništva in informatike!  

 

Hitro in cenovno ugodno!

V našem podjetju Vam nudimo ekspresno in cenovno ugodno tiskanje in vezavo diplomskih nalog. Ker se s tiskanjem in vezavo ukvarjamo že vrsto let imamo na tem področju tudi že kar veliko izkušenj. Seveda smo natisnili in zvezali že kar nekaj nalog tudi za FRI, tako da Vam lahko pri zaključku študija kar se da dobro svetujemo kaj vse je potrebno narediti, da bo imela vaša naloga odličen izgled ob dokončanju vašega študija, saj Vam lahko poleg tiskanja in vezave vašo diplomsko nalogo tudi lektoriramo in oblikujemo po navodilih fakultete.

 

Kaj je potrebno vedeti pri lektoriranju in oblikovanju?

Lektoriranje je slovnična in slogovna poprava napak, ki jo izvaja za to usposobljena oseba, imenova profesor slovenskega jezika ali krajše lektor. V našem podjetju lekturo izvajamo v wordu ali pdf-ju. V wordu Vam s pomočjo funkcije sledi spremembam ob desni strani pišemo popravke, ki jih nato lahko po želji sprejmete ali zavrnete. Po opravljeni lekturi Vam tako posredujemo dve verziji in sicer verzijo z vidnimi popravki in verzijo z že sprejetimi popravki. V pdf-ju je zadeva nekoliko drugačna, saj Vam v samem besedilu delamo sprotne opombe v oblačkih, ki jih morate potem sami vnesti v besedilo. Po vsaki opravljeni lekturi prejmete tudi potrdilo o lekturi, s katero lektor jamči, da ima za lektoriranje ustrezno izobrazbo. Pri oblikovanju po navodilih fakultete Vam uredimo razmake, številčenje, tabele, slike, grafe, literaturo. S pomočjo slogov Vam prav tako izdelamo kazala vsebin, slik, tabel in grafov. Prav tako Vam uredimo tudi glavo in nogo, ter popravimo literaturo in vire. Pod oblikovanje ne spada kakršnokoli pisanje in brisanje besedila, saj je to izključno delo avtorja besedila.

Navodila za oblikovanje:

navodila-za-diplomsko-delo_april-2014 (1) (1)

 

Kaj je potrebno vedeti pri tiskanje in vezavi?

V našem podjetju tiskamo na stroje priznanih znamk Sharp in Konica Minolta, ki so znane po vrhunskem izpisu. Za tisk uporabljamo 100 gramski papir, glede na želje strank pa lahko izbirate tudi med papirji različni gramatur in kakovosti. Ker je tisk lahko enostranski ali obojestranski je temu primerna tudi izbira papirja. Pri vezavi je zelo pomembna izbira barve platnice, ki je odvisna od želja strank oziroma od samih zahtev fakultete. Na voljo imamo črne, modre, zelene, rdeče in sive platnice v platnu in usnju. Na platnico potem naredimo odtis v srebrni ali zlati barvi. Kaj se odtisne na platnico je seveda spet različno od zahtev fakultete, saj imajo vsaka svoja navodila in zahteve. Odtise delamo s tehnologijo zlatotiska, kjer se črke odtisnjejo 1 milimeter globoko v platnico in so zaradi tega bolj obstojne. Seveda imamo na voljo tudi sitotisk tehniko, ki pa se jo večina strank ne poslužuje. Ko je naloga zvezana jo lahko v primeru zmote stranke lahko tudi razvežemo in ponovno zvežemo, saj celotni postopek traja le nekaj minut.

 

Kako naročiti storitve, poravnati znesek iz ponudbe in prevzeti zvezane naloge?

Storive naročite tako, da nam pošljete vašo nalogo, želje in kontaktne podatke po mailu. V najkrajšem možnem času Vam pošljemo ponudbo za izbrane storitve. Znesek iz ponudbe lahko poravnate preko klika ali na pošti oziroma banki ali pa z gotovino ob osebnem prevzemu. Zvezane naloge Vam po opravljenih storitvah pošljemo po pošti ali pa se preprosto oglasite v naši poslovalnici na Litostrojski 40 v Ljubljani in naloge prevzamete osebno.

 

Iz uspehov rastejo novi uspehi.  

(John Jakes)

X