Tiskanje in vezava diplomskih nalog Gea College

Tiskanje in vezava diplomskih nalog Gea College

V našem podjetju, ki je trgu prisotno že kar nekaj let nudimo storitve lektoriranja, prevajanja, oblikovanja, tiskanja in vezave. Zaradi neposredne bližine fakultete pa že kar nekaj časa tiskamo in vežemo diplomska dela za študente Gea Collega, tako da smo si nabrali že potrebne izkušnje glede njihovih zahtev in zelo dobro poznamo zahteve fakultete, kar pa je seveda nujno za popolno izdelavo diplomskega dela.

Pri nas se vse skupaj seveda začne z lektoriranjem, prevodom povzetka ter oblikovanjem po navodilih fakultete, seveda pa je predtem pogoj, da avtor spiše svojo nalogo in jo dokonča skupaj s pomočjo svojega mentorja. Ko le ta odobri, da je vsebina zadovoljiva, sledi lektoriranje in oblikovanje. Pri lektoriranju Vam slogovno in slovnično pregledamo vašo nalogo. Delo opravi za to usposobljena oseba imenovana lektor, ki za svoje delo jamči s podpisano izjavo, da je delo opravil profesor slovenščine. Po lektoriranju Vam nalogo oblikujemo. Pri oblikovanju Vam izdelamo kazala, uredimo robove in zamike, številčimo nalogo po pravilih fakultete, popravimo naštevanju po alinejah, itd…

Ko opravimo te dve storitvi Vam nalogo pošljemo v pregled in šele po vaši odobritvi sledita tiskanje in trda vezava končnega izdelka.

Pri tiskanju in vezavi lahko izbirate barvo platnic, barvo odtisa na platnice in vrsto papirja. Pri platnicah je pri večini fakultet že predpisana barva, tako kot pri vas modra z zlatimi črkami. Pri tiskanju, ki je seveda v laserski tehniki, pa uporabljamo 100 gramski papir. V vašem primeru morate biti pozorni le pri tem, da je tisk enostranski.

Po opravljenih nalogah z naše strani sledi le še dokončanje vašega študija z zagovorom.

V kolikor se boste obrnili na nas Vam bomo z veseljem pomagali pri tem in se potrudili, da Vam kar se da olajšamo celotno zadevo.

V pomoč Vam pripenjamo tudi navodila vaše fakultete:
Navodila

X