Vsi, ki ste se kadarkoli udeležili Škisove tržnice veste da je pestro dogajanje potegnjeno skozi cel dan pozno v noč. Naporno popoldne smo v našem podjetju izkoristili za oglaševanje Lektoriranja, Oblikovanja, Prevajanja, Tiskanje in Vezave.

Študentska Organizacija
Vir: Skis-zveza.si

Oglaševanje smo izvedli skupaj z organizatorjem in ugotovili, da smo čez dan res razdelili več kot dvajset tisoč letakov, kar pa je, ker smo ostali tudi na večernem žuru izgubilo pomen. Večina, ne samo reklamnega materiala, ki smo ga razdelili mi ampak tudi materiala ostalih oglaševalcev je bilo namreč razmetanega po celotnem prizorišču zabave, kot tudi na poti do vseh pomembnejših avtobusnih postaj in parkirišč.
Zato smo se v našem podjetju odločili da svojih storitev ne bomo oglaševali preko javnih študenttskih dogodkov saj je večina le-teh močno povezana z alkoholom, ki pa ima za posledico odklop od težav s pisanjem diplomskih nalog.
Če iščete storitve izdelave diplomskih nalog je tako najbolje da preverite našo spletno stran in seveda spletne strani konkurence, ki jo mora sodobni naročnik prav tako preveriti preden se odloči in potrdi nakup pri dotičnem izvajalcu.
V našem podjetju poteka naročilo storitev na zelo preprost način. Enostavno izpolnete spletni obrazec, napišete elektronsko pošto ali pa nas pokličete in poslali vam bomo po elektronski pošti, nezavezujočo ponudbo za storitve, ki ste jih izbrali.
V primeru naročila lektoriranja, prevajanja in/ali oblikovaja je možno storitev opraviti popolnoma spletno, kar pomeni, da vam ni treba zapustiti doma za naročilo! Besedilo v lektoriranje, prevajanje in oblikovanje se namreč pošlje po elektronski pošti in tako se tudi vrne. V takem primeru je potrebno plačilo izvesti preko navadne ali spletne banke na podlagi ponudbe ali računa.

X