Primorski Študenti Potrebujete Lektoriranje?

Študenti, ki obiskujete fakultete članice primorske univerze ali pa zasebne šole na primorskem imate od sedaj na voljo storitve, ki so potrebne za uspešen zaključek študija z diplomsko nalogo. Diplomsko nalogo je potrebno pred dokončno oddajo in seveda po zaključenem pisanju še lektorirati, prevesti povzetek, oblikovati besedilo po navodilih fakultete, natisniti in zvezati. Ker je največje povpraševanje za tovrstne storitve v Ljubljani je v istem mestu tudi cena praviloma najnižja.
Lektoriranje za primorske študente

V našem podjetju smo se odločili, da bomo tudi primorskim študentom omogočili najnižjo ceno za storitve, ki so potrebne za uspešen zaključek študija. Lektoriranje Diplomske Naloge je tako cenovno ugodno hkrati pa na najvišjem možnem nivoju, kar se tiče kakovosti. V našem podjetju namreč lektorirajo izključno lektorji, ki imajo končano ustrezno izobrazbo. Vsi, ki se boste odločili za lektoriranje v našem podjetju pa boste brezplačno prejeli tudi potrdilo o opravljeni lekturi, ki ga morajo študenti določenih fakultet priložiti skupaj z diplomo v referat.

Ker pa se zavedamo, da primorski študenti poleg lektoriranja potrebujejo tudi ostale za izdelavo diplome potrebne storitve. Tako smo za vas pripravili ugodno ceno za prevajanje povzetka ali če ste povzetek prevedli sami, lektoriranje povzetka.

Ko bo slovnično in slogovno vaša naloga dodelana je čas za oblikovanje diplomske naloge, ki ga morate narediti v skladu z navodili za pisanje diplomske naloge, ki ste jih prejeli na fakulteti.

Primorski študenti lahko v Kopru, v naši poslovalnici, naročite lektoriranje, prevod povzetka, oblikovanje, tiskanje in vezavo. Diploma na ključ je cenovno in časovno najboljša izbira saj boste s tem ko boste vse storitve naročili na enem mestu izpostavljeni manjšemu tveganju zaradi neresnih izvajalcev.

Za naročilo nas kontaktirajte in dogovorili se bomo kaj in kako.
X