Lektoriranje diplomskih nalog – lektoriranje diplomske naloge

Kdaj je potrebno lektoriranje diplomske naloge?

Lektoriranje Diplomske
Bodite ponosni na svoje delo.

Praviloma je lektoriranje diplomske naloge potrebno neodvisno od vašega znanja slovenščine ali jezika, v katerem je napisana naloga. Pisec besedila bi, če bi se zavedal napak v besedilu, že prvič napisal drugače.

Ali mora biti diplomska naloga pred lektoriranjem oblikovana?

To je vprašanje, ki je pomembno zgolj za vašo organizacijo. Namreč med lektoriranjem se oblika besedila ne spreminja, kar pomeni, če je besedilo oblikovano pred lekturo, bo tudi po njej in obratno. Ker pa je za oblikovanje potreben čas, vam predlagamo, da si tudi za to storitev planirate kakšen dodaten dan.

Kako dolgo traja lektoriranje diplomske naloge?

Norma za lektoriranje diplomske naloge je nekje 60 pol na dan. V primeru da ste v časovni stiski, je lahko čas lektoriranja krajši, za kar je potreben vnaprejšen dogovor, da se lahko pripravimo in kljub časovni stiski opravimo kakovostno lektoriranje.

Ali uredite tudi prevod povzetka?

Seveda! Ker je za prevod povzetka potrebno manj časa kot za samo lektoriranje, lahko, če tako želite, prevod povzetka opravimo v času lektoriranja. Tako ne boste izgubljali dragocenega časa, hkrati pa vam bomo priznali dodaten popust, tako da boste prihranili tudi denar.

X