Črnobelo Printanje

Zakaj se uporablja Črnobelo Printanje?

Printanje v črnobeli tehniki je primerno tako za dokumente, diplomske naloge, delovna gradiva, učne pripomočke …

S kakšnim printerjem printate črnobelo?

Za črnobelo printanje uporabljamo Printer Lexmark, ki ima zelo kakovosten izpis hkrati pa je cena sprejemljiva. Lexmarkov printer pa se ponaša tudi z visokim številom izpisov na minuto, kar omogoča hitro printanje obsežnih gradiv. Gradiva lahko po zaključenem printanju tudi zvežemo. Črnobele dokumente lahko zvežemo v špiralo ali pa v trde platnice, odvisno od namembnosti dokumenta, ki ga naročate.

Datoteke za printanjeČrnobelo Printanje Gormat

Pred naročilom printanja preverite vašo datoteko. Ob naročilu je najbolje, da dostavite datoteko v PDF formatu, saj se s tem izognemo morebitnim zapletom pri tiskanju (zamikanje, robovi …), seveda pa v printanje sprejmemo tudi doc in docx format. Če je pri vašem dokumentu kakšna posebnost ali pa imate posebne želje je najbolje da jih opišete v obrazcu za naročilo, elektronskem sporočilu ali ob telefonskem povpraševanju.

Dostava ali osebni prevzem gradiv

Stranke, ki naročajo printanje se lahko odločijo, da naprintano gradivo osebno prevzamejo v eni izmed poslovalnic, da jim gradivo dostavimo osebno (velja za Ljubljano in Koper) ali pa ga dostavimo s pošto. V primeru večjega naročila je dostava brezplačna.

Kako je s plačilom printanja?

Plačilo storitve printanja se razlikuje glede nato ali ste fizična ali pravna oseba. Fizične osebe lahko printanje poravnajo po predračunu ali ob prevzemu gradiva. Odlog plačila pri fizičnih strankah ni mogoč.
Pravne osebe morajo ob naročilu dostaviti naročilnico, razen če se odločijo za avansno plačilo. V primeru dolgotrajnega sodelovanja pa  lahko pravne osebe izberejo možnost zbirnega računa, ki se izda enkrat na mesec.

Preverite tudi: Kakovostna Vezava

X