Arhitektura

Diplomska na Arhitekturi

Študenti arhitekture imajo pri svojih diplomskih nalogah posebne zahteve, ki jih v našem podjetju uspešno izpolnjujemo. Tiskanje in vezava sta kakovostna in po ugodnih cenah z možnostjo osebnega prevzema ali dostave po pošti. V primeru, da imate posebne zahteve pa je najbolje da nas osebno kontaktirate.

Kako do ponudbe za izdelavo diplomske?

Spletno poslovanje omogoča izdelavo ponudbe s pomočjo elektronske pošte ali spletnega obrazca. V primeru dodatnih opozoril, ki bi jih radi sporočili nam v fazi pridobivanja ponudbe pa nas lahko pokličete.Arhitektura

Če ste se odločili za vezavo diplomske pri nas imate možnost osebnega prevzema v eni od naših poslovalnic ali pa vam jih pošljemo po pošti. Pri pošiljanju diplomskih po pošti pa je potrebno računati en dan za dostavo, kar pomeni, da nalogo natisnemo, zvežemo in dostavimo v dveh dneh.

V primeru velike časovne stiske predlagamo, da nam v naprej pošljete izgled platnice, ki jo mi izdelamo in pripravimo v naprej. V takšnem primeru lahko vezano diplomsko nalogo prevzamete v Domžalah prej kot v eni uri.

Kako poslati dokument v vezavo?

Preprosto nam lahko dokument pošljete v doc, docx ali pdf formatu v primeru če ste se odločili za tisk in vezavo pri nas. V primeru da ste se odločili samo za vezavo pa dokument prinesite natisnjen na papir po vaših željah.

V primeru, da vaša diplomska naloga vsebuje načrte v formatu, ki je večji od A3, je potrebno le-te dostaviti v naše podjetje pred vezavo. Naši stroji namreč omogočajo tiskanje do formata A3. Vse kar je večjega formata ne moremo izdelati, vam lahko samo zvežemo, če nam večje formate prinesete.

 

X