Analiza podatkov za diplomsko

Enostavna analiza podatkov za diplomsko

Večina študentov se pri izdelavi diplomske naloge sreča s podatki, ki jih je potrebno najprej pridobiti in kasneje tudi obdelati, ter ugotovitve opisati v nalogi. Če ste tudi vi med njimi vam predlagamo da berete naprej.

Splet vam omogoča preprosto zajemanje podatkov s pomočjo anketnih vprašalnikov, ki jih lahko objavite na svojih spletnih straneh, jih pošljete po elektronski pošti ljudem, ki jih imate v imeniku ali pa se poslužite FaceBook strani, ki omogoča dostop do večjega števila ljudi.

Spletni prostor ponuja mnogo orodij, ki služijo za zajemanje podatkov. Orodja so lahko priročna lahko pa so popolnoma nerodna za uporabo. Predvsem pa je največji problem pri teh orodjih, da ne omogočajo nadaljnih analiziranj zajetih podatkov, so v angleškem jeziku … Zajemanje podatkov z enim orodjem, izvoz-uvoz podatkov in obdelava v drugem programu je lahko zamudna. Hkrati lahko pri prenašanju in analiziranju zgubljate obliko, podatke, čas, denar …

Zato izberite orodje, ki omogoča rešitev večih problemov na enem mestu z uporabo ene spletne aplikacije.

Super orodje za zajemanje in obdelavo podatkov!Analiza podatkov

Spletno orodje Fluidsurveys omogoča zajemanje podatkov s pomočjo anketnih vprašalnikov, ki jih izdelate na enostaven način. Orodje za izdelavo anketnih vprašalnikov je v slovenskem jeziku, kar je za mnoge eden od pomembnejših faktorjev za odočitev, katero orodje bodo uporabili.

Najpomembnejša prednost FluidSurveys-a pa je, da lahko zajete podatke tudi obdelate in uporabite na način, ki se vam in vaši diplomski nalogi najbolj prilega. Podatke lahko prikažete tabelarično in/ali grafično.

Podjetje, ki je zadolženo za delovanje sistema FluidSurvays v Sloveniji je naš Partner, kar pomeni da boste vsi, ki se odločite za uporabo njihovega orodja deležni posebnih ugodnosti ob naročilu naših storitev in obratno.

X