VEZAVA KOPER – FAKULTETA ZA MANAGEMENT

VEZAVA KOPER – FAKULTETA ZA MANAGEMENT

 

Smo podjetje, ki se ukvarja s tiskom in vezavo diplomskih in magistrskih nalog, ter doktorskih disertacij. Na trgu smo prisotni že kar nekaj časa, tako da smo si nabrali že kar veliko izkušenj in glede na to, da vežemo za večino fakultet, dobro poznamo tudi njihove navodila in zahteve. Ena izmed takih je tudi fakulteta za management Koper, saj natisnemo in zvežemo kar veliko število njihovih diplom in magisterijev. Ker pa imamo že kar nekaj izkušenj z njimi, smo se odločili, da študentom omogočimo, kar se da enostavno izdelavo diplomskega dela. Seveda to ne pomeni, da Vam nalogo spišemo, kljub temu pa Vam lahko telo olajšamo delo na področju lektoriranja, prevajanja, oblikovanja, tiska in vezave.

 

LEKTORIRANJE IN PREVOD POVZETKA

Pri nas te dve storitvi opravljajo posebej za to usposobljeni profesorji slovenščine in angleščine, kar seveda jamčijo s potrdilom in v kolikor je to potrebno tudi s fotokopijo diplome, tako da je vaša skrb, da bo nalogo pregledal kakšen študent povsem odveč.

 

OBLIKOVANJE DIPLOMSKE NALOGE

Seveda smo seznanjeni, da so v referatu vaše fakultete zelo zahtevni kar se tiče tehničnega oblikovanja, kar seveda podpiramo, se pa hkrati zavedamo, da je marsikomu poznavanje worda zaradi neuporabe malo tuje in zato Vam ponujamo tudi oblikovanje vaše naloge.
Pri oblikovanju Vam izdelamo vsa kazala, uredimo številčenje, robove, zamike, naštevanja ter uredimo vire in literaturo, skratka vse z ukazi v wordu le pišemo in brišemo ničesar. Z našim oblikovanjem bo vaša naloga dobila želeno in zahtevano obliko.

 

TISK IN VEZAVA

Na koncu po odobritvi tehnične službe sledita le še tisk in vezava.
Tu je potrebno upoštevati navodila glede barv platnic in odtisa, ter tiskanja naloge. V vašem primeru gre torej za modre platnice, z zlatimi odtisi in dvostranskim izpisom.

 

V vašo pomoč Vam spodaj prilagamo tudi navodila za izdelavo zaključnih del.

Navodila:Navodila_za_oblikovanje_pisnih_izdelkov

 

X