Vezava diplomskih nalog Ljubljana

Iščeš najbližjo poslovalnico za vezavo diplomskih nalog v Ljubljani?

Ugodna, hitra in kvalitetna vezava diplomskih nalog samo vPoslovalnice vezava diplomskih nalog Ljubljana poslovalnicah Gormat. Imamo široko izbiro platnic, tiskanje pa opravljamo samo na najboljših papirjih, ki dajejo vaši diplomski nalogi eleganten izgled.

Kje nas najdeš v Ljubljani?
V Ljubljani nas najdeš v eni izmed sedmih poslovalnicah, kjer enostavno oddaš naročilo ali samo prevzameš že zvezane diplomske naloge. Točne naslove najdeš tudi v spodnjem obrazcu.

Vezava Diplomskih Nalog v LjubljaniPOZOR! Najboljša rešitev, ki ti prihrani čas in denar je oddaja naročila preko spleta in prevzem zvezane in natisnjene diplomske naloge v eni izmed poslovalnic v Ljubljani.

Vezava diplomskih nalog v Ljubljani že za 12€ na kos! Ob naročilu večih izvodov pa ponujamo dodante ugodnosti tako na tisk kot vezavo.

Kako poteka naročilo pri vezavi diplomskih nalog?

Naročilo lahko izpelješ prekospodnjega spletnega obrazca ali pa nam pošlješ povpraševanje na vezava.ljubljana@gormat.si, kjer moraš obvezno navesti:
– število izvodov,
– vrsto vezave (trde platnice ali vezava v spiralo),
– barvo platnice in napisa na njej,
– število črobelih in barvnih strani,
– način tiskanja (enostransko ali obojestransko) in
– način oz. mesto prevzema.

Zaželjeno je, da že pri povpraševanju pošlješ datoteko za tisk in vezavo diplomskih nalog ter kontaktno številko. Ko dobimo povpraševanje oz. naročilo ti v zelo kratekem času pošljemo nazaj končno ponudbo, ki jo še samo potrdiš in počakaš, da te pokličemo.

Naročilo vezave diplomskih nalog v Ljubljani še nikoli ni bilo enostavnejše.

______________________________________________________________________________________________

ODDAJ POVPRAŠEVANJE OZ. NAROČILO ZA VEZAVO DIPLOMSKIH NALOG LJUBLJANA:

[contact-form-7 404 "Not Found"]
X