Tiskanje map – mape po naročilu – izdelava map

TISKANJE MAP – MAPE PO NAROČILU

V našem podjetju izdelujemo izdelke iz pvc folije s tehnologijo visoko frekvenčnega varjenja. Prav tako nudimo tudi izdelavo map iz kartona.

Delujemo na področju šolstva, gostinstva, in trgovine, seveda pa se odzovemo tudi željam posameznih fizičnih strank in manjših podjetij.

Ker vemo kako pomembna je celostna rešitev na enem mestu, Vam poleg izdelave map po naročilu nudimo tudi možnost lastnega tiska . Na vaše mape Vam lahko odtisnemo logotip podjetja z zlatotiskom ali sitotiskom, hkrati pa Vam lahko natisnemo tudi vsebino v laserski ali offset tehniki.

Naši izdelki:
– Gostinski program: sem spadajo predvsem jedilni listi ter mape za izdajo računa in vračanje denarja.
– Pisarniški program: v ta program, ki je malo bolj obsežen spadajo mape različnih velikosti, etuiji, vložne mape, vizitkarji ter registratorji z mehanizmi.
– Darila: v ta segment, ki je posebej popularen v času novega leta spadajo predvsem koledarji v različni oblikah in rokovniki oziroma planerji.

Kako naročiti naše storitve?
Ker nudimo tako pestro izbiro izdelkov in ker so želje strank vedno popolnoma različne priporočamo, da nam pošljete vaše povpraševanje oziroma želje, zraven po možnosti dodate kakšno sliko ali vzorec in z veseljem Vas bomo poklicali ter Vam pomagali pri izbiri, hkrati pa Vam bomo naredili cenovno dostopno ponudbo za lažjo odločitev.

Kako je z dostavo?
Po opravljeni storitvi lahko končne izdelke prevzamete v naši poslovalnici v Ljubljani. V kolikor Vam to časovno ne znese ali pa je naročena količina prevelika, nudimo tudi možnost lastne dostave na vašo željo pa pa Vam vse skupaj lahko pošljemo tudi po pošti.

 

X