Tiskanje map – mape po naročilu – tisk mape

TISKANJE MAP – MAPE PO NAROČILU – TISK MAPE

V našem podjetju izdelujemo izdelke iz PVC folije s tehnologijo visoko frekvenčnega varjenja. Prav tako nudimo izdelavo map iz kartona.

Delujemo na področju šolstva, gostinstva in trgovine, seveda, pa se odzovemo na želje posameznih fizičnih strank in manjših podjetij.

Ker vemo, kako pomembna je celostna rešitev na enem mestu, vam poleg izdelave map po naročilu nudimo tudi možnost lastnega tiska. Na vaše mape vam lahko z zlatotiskom ali sitotiskom odtisnemo logotip podjetja, hkrati pa vam lahko natisnemo še vsebino v laserski ali offset tehniki.

Naši izdelki:
– Gostinski program: sem spadajo predvsem jedilni listi, mape za izdajo računa in vračanje denarja.
– Pisarniški program: v ta program, ki je malo bolj obsežen, spadajo mape različnih velikosti, etuiji, vložne mape, vizitkarji in registratorji z mehanizmi.
– Darila: v ta segment, ki je posebej popularen v času novega leta, spadajo predvsem koledarji v različni oblikah in rokovniki oz. planerji.

Kako naročiti naše storitve?
Ker nudimo tako pestro izbiro izdelkov in ker so želje strank popolnoma različne, priporočamo, da nam pošljete povpraševanje oz. želje, poleg pa po možnosti dodate še kakšno sliko ali vzorec. Z veseljem vas bomo poklicali in vam pomagali pri izbiri, hkrati pa vam bomo naredili cenovno dostopno ponudbo.

Kako je z dostavo?
Po opravljeni storitvi lahko končne izdelke prevzamete v naši poslovalnici v Ljubljani. V kolikor vam to časovno ne znese ali pa je naročena količina prevelika, nudimo tudi možnost lastne dostave oz. vam lahko vse skupaj pošljemo tudi po pošti.

X