TISK TRANSPARENTOV – TISK NA CERADO

TISK TRANSPARENTOV – TISK NA CERADO

Izdelujemo enostranske in dvostranske reklamne transparente ali cerade za promocijo in oglaševanje vašega podjetja. Tisk na kakovostno ceradno platno, ki mora biti odporno proti zunanjim vplivom izvajamo s solventnim tiskalnikom, dodelamo pa ga tudi z varjenimi robovi in dodanimi kovinskimi obročki za vpenjanje. Transparenti so v večini primerov postavljeni na zelo frekventne točke na razne ograje in fasade, kar pa lahko zelo otežuje njihovo montažo, tako da Vam nudimo pomoč tudi pri sami postavitvi. Poleg naštetega Vam izdelamo tudi grafično podobo, da bo vaš transparent ali cerada pritegnila kar največ potencialnih kupcev.

Velikosti transparentov:
• 100 x 200cm
• 100 x 300cm
• 100 x 400cm
• 100 x 500cm

Dodelava in materiali:
Pri izdelavi cerad Vam varimo in rinkamo na razdalji 50 cm. Uporabljamo kakovostno blockout platno do gramature 630 g/m2, ki ga priporočamo pri dvostranskem tisku, pri enostranskem tisku pa zadostuje že gramatura 510 g/m2. Transparente vam lahko sestavimo tudi iz večih kosov s postopkom varjenja, tako da si lahko izberete tudi poljubno dimenzijo.

Prevzem:
Natisnjene cerade lahko prevzamete v naši poslovalnici ali pa Vam jih pošljemo po pošti na vaš naslov. V primeru naročila večjih količin vam cerade dostavimo na željen naslov.

Plačilo:
Plačilo lahko opravite preko spletne banke po predračunu oz. računu, v primeru osebnega prevzema pa znesek poravnate v naši poslovalnici.

X