Tisk nalepk – tiskanje nalepke – tisk etiket

Ste izdelali sliko, napis ali oboje in sedaj potrebujete tisk nalepk?

Nič lažjega, v našem podjetju se ukvarjamo s tiskanjem nalepk za notranjo in zunanjo rabo, večjih in manjših naklad. Tisk nalepk opravljamo na zelo kakovostnih materialih in tiskalnikih, kar nam omogoča izdelavo nalepk vseh oblik in velikosti.

Zaradi izkušenj, ki jih imamo s tiskanjem nalepk, vam bomo pomagali izbrati pravilen material in način izdelave nalepke. Seveda je vse skupaj odvisno tudi od namembnosti nalepke in lokacije, kjer bo nalepljena. Oblika nalepke je lahko poljubna, saj se izrez naredi po konturi.

Imam sliko za nalepko, ki jo je potrebno še malo dodelati. Ali storite tudi to?

Seveda, priprava slik in ostalih gradiv pred tiskanjem je lahko ključna za odličen izgled nalepke. Naši mojstri iz področja grafike vam bodo pomagali izdelati nalepko za privatno ali poslovno uporabo. Če potrebujete celotno izdelavo nalepke, ki se bo skladala s celostno podobo vašega podjetja, ni težav. Pazite, da je kakovost vaše slike, logotipa in besedila dovolj kakovostna tudi za tisk.

Reklamni material na ključ?

V našem podjetju so združeni kadri, ki se ukvarjajo tako z grafično obdelavo elektronskih dokumentov kot tudi kasnejšo realizacijo tiskanja. Zaradi vsega naštetega smo hišni oblikovalci in tiskarji v kar nekaj slovenskih podjetjih.

Cenik tiskanja nalepk

Če ste preverili naš cenik, verjetno niste opazili postavke za tiskanje nalepk. Cena tiskanja nalepk je namreč skupek barvnega ali črnobelega tiska, ki je neodvisen od oblike in izgleda nalepke in osnovnega materiala, torej same prazne nalepke. Kakovost papirja za nalepko pa je odvisna od vaših želja in bistveno vpliva na ceno nalepke. Zato je za točno ceno potrebno poslati povpraševanje na vezava@gormat.si ali nam preko telefona sporočiti vaše zahteve, saj vam bomo le tako lahko dali ponudbo za tiskanje nalepk, ki bo realna.

X