Tisk diplome Ljubljana

Tisk diplome v Ljubljani je sedaj lažji kot kadar koli. Vse kar je potrebno je, da obiščete rubriko cenik preverite ponudbo in oddate elektronsko naročilo oz. povpraševanje. Seveda, ker sam Tisk diplome brez vezave ne zagotavlja verzije za oddajo je tudi vezava diplome možna pri nas.

Ponujamo vam kvaliteten tisk in vezavo diplome, ki je narejena še najkasneje v roku 2 dni po potrebi pa tudi isti dan.

Tisk Diplome v LjubljaniNajboljše pri vsem pa je oddaja naročila preko spleta in prevzem v eni izmed sedmih poslovalnic v Ljubljani, kjer vam najbolj ustreza. Seveda po želji vam pošljemo natisnjeno in zvezano diplomo tudi po pošti.

Če pa ste eden izmed tistih, ki želijo diplomo natisniti doma pa enostavno natisnjeno gradivo prinesete v eno izmed željenih poslovalnic. V takšnih primerih vsem svetujemo, da za hitrejšo izvedbo vezave predhodno posredujete podatek o številu izvodov, barvi platnice in besedila na platnici. Pri tisku doma bodite pozorni na vsaj 120 g. papir, ki vam omogoča, da se pri obojestranskem tisku barve ne vidjio na drugi strani.

Pri skupnem naročilu večje količine (npr. vsaj 3 izvode) Tiska in vezave diplome vam ponujajo dodatne ugodnosti, ki bodo prijazne za vašo študentsko denarnico.

Te zanimajo cene za Tisk diplome v Ljubljani? Preveri rubriko Cenik vezave.

X