Šola B2 – Diplomska naloga

Hitra in cenovno ugodna vezava diplomske naloge za Šolo B2

Ker se ponavadi z oddajo diplomske naloge mudi smo v našem podjetju pripravili posebno akcijo tiska in vezave v eni uri od oddaje naročila.

Vse kar morate storiti je, da nam pošljete vašo datoteko in želje glede barve platnic in v najkrajšem možnem času bomo za Vas natisnili in zvezali diplomsko nalogo.

Datoteko nam pošljite na dervaric@gormat.si in če Vam v roku 15 minut ne pošljemo ponudbe nas lahko pokličete na 031/439-446.Prednosti-vezava

Zakaj Vezava Gormat?

Ker imamo že veliko izkušenj s študenti spletnega študija B2, saj že vrsto let tiskamo in vežemo diplome za vašo višjo strokovno šolo.

Ker imamo vsa navodila, ki jih šola zahteva pri oddaji diplomske naloge tako, da je vaš strah pri oddaji popolnoma odveč.

Ker pred vsakim tiskom pregledamo vašo nalogo, če je oblikovana v skladu z navodili šole.

Ker Vam v primeru, da zvezanih izvodov ne morete osebno prevzeti le-te pošljemo po pošti ali pa se dogovorimo za osebno dostavo v bližini Ljubljane.

Izgled diplomske naloge za Šolo B2

Diplomsko delo mora biti vezano v platno poljubne barve. Na zunanji naslovni strani (platnicah) je z zlatimi črkami natisnjeno

(zgoraj v sredini)

B2 d.o.o.

VIŠJA STROKOVNA ŠOLA

( v sredini)

DIPLOMSKO DELO

(v spodnjem desnem kotu)

IME in PRIIMEK kandidata

Prvi notranji beli list je prazen.

Prva naslednja stran, to je notranja naslovna stran, ima enako besedilo in razpored, kot je navedeno za zunanjo naslovno stran, z dodanim naslovom diplomskega dela pod besedilom DIPLOMSKO DELO. V spodnjem levem kotu je treba napisati kraj (obvezno se vpiše Ljubljana, Maribor ali Portorož), mesec in leto izdelave. Imena mentorja in zahvale se ne piše na naslovnih straneh.

Na hrbtni strani notranje naslovne strani mora biti podpisana izjava o avtorstvu, zapisan priimek in ime mentorja ter navedenimi morebitnimi zadržki glede javne dostopnosti diplomske naloge (npr. tajnost podatkov podjetja, tajnost podatkov pred sprejetjem zakona). V kolikor obstajajo morebitni zadržki glede javne dostopnosti diplomskega dela, mora študent priložiti tudi pisno prošnjo za omejitev dostopnosti svojega diplomskega dela, ki ji predloži ustrezna dokazila (glej vzorec).

B2 Ljubljana in B2 Maribor

Naše podjetje deluje popolnoma spletno, kar pomeni, da izvajamo vezavo diplomskih nalog za študente iz celotne Slovenije. Dnevno se srečujemo tako z nalogami študentov B2 Ljubljana kot B2 Maribor.

Tiskanje Vezavaoblikovanje besedil gormat

X