ROLL-UP STOJALA – REKLAMNA STOJALA

ROLL-UP STOJALA – REKLAMNA STOJALA

Ker smo mnenja, da je zunanja podoba podjetja zelo pomembna, prisotnost na raznih sejmih skoraj da nujna in da je prodaja odvisna tudi od same vidnosti, Vam v našem podjetju nudimo izdelavo roll-up stojal. Gre za cenovno dostopno reklamno rešitev, izdelano iz kakovostnih materialov in zloženo v zelo lahko prenosljivo aluminijasto kaseto, ki jo prejmete v priročni prenosljivi tekstilni torbici. Roll-up stojalo je zelo hitro in enostavno postavljivo, dobro vidno in zavzame zelo malo prostora. Stojala se lahko razlikujejo po kvaliteti ogrodja, saj so le-ta lahko različna kar se tiče postavitve in same stabilnosti.

Dimenzije roll-up stojal:
Na voljo sta dve različni dimenziji:

– 85 x 200 cm
– 100 x 200 cm

Izbira materiala:
Tiskamo na različne materiale od papirja, pvc-ja, tekstila do ceradnega platna. Tiskovine so lahko zelo odporne, saj jih lahko na vašo željo tudi plastificiramo ali laminiramo.

Postavitev roll-up stojala:
Postavitev je sila enostavna. Kaseto vzamete iz torbice, jo postavite na tla, razpnete noge stojala, da je kaseta stabilna. Nato potegnete grafiko iz kasete in jo zapnemo na prej postavljeno napenjalno palico. Po uporabi postopek ponovimo v obratnem vrstnem redu. S takšnim ravnanjem bo bo stojalo in grafika obstojna zelo dolgo časa, za kar po še posebej hvaležna vaša denarnica.

 

X