Pišete diplomsko nalogo doma? Se sprašujete kam dati nalogo v vezavo?

Diplomske po pošti na vaš naslov?

Izkoristite nizke cene vezave diplomskih nalog po celotni Sloveniji. Dostavo paketov z diplomskimi nalogami opravljamo s pomočjo partnerja Pošte Slovenije, ki za nas dostavlja pošiljke naslednji dan po oddaji.

Do Vezane Diplomske Naloge že naslednji dan?

Organiziranost in sistem dela v našem podjetju omogoča, v primeru pravočasnega naročila, dostavo vezanih nalog celo v 24-tih urah, kjer koli po Sloveniji.

Preverite storitve, ki jih v našem podjetju opravljamo in se prepričajte, da kakovostni in cenovno ugodni.

Diplomska Naloga na Ključ

Študentska ponudba diplomske naloge na ključ je namenjena vsem tistim, ki želite storitve potrebne za uspešen zaključek študija, opraviti na enem mestu.

Lektoriranje diplomske naloge

Poskrbite, da bo vašo nalogo lektoriral strokovnjak z ustrezno izobrazbo in bogatimi izkušnjami, ki bo po opravljeni lekturi izdal tudi potrdilo o lektoriranju.

Oblikovanje Diplomske Naloge

Kakšna mora biti končna oblika naloge? Ne ukvarjajte se z oblikovanjem in to zaupajte nam. S pomočjo navodil za pisanje diplomske naloge bomo vašo nalogo oblikovali tako, da bo pripravljena za tehnični preged.

Potrebujete pomoč pri pisanju, oblikovanju, tiskanju ali vezavi diplomske naloge?

Preverite pogosta vprašanja, če je v preteklosti že kdo imel isto težavo. Če odgovora ne najdete nas lahko kadar koli kontaktirate na elektronski naslov ali pa izpolnite kontaktni obrazec.

Za hiter kontakt pa je  na voljo brezplačna številka 080 14 55 na kateri boste dobili odgovor na vaše vprašanje.

X