Lektoriranje, prevajanje, oblikovanje, tiskanje in vezava za fakulteto za kemijo in kemijsko tehnologijo!

Lektoriranje, prevajanje, oblikovanje, tiskanje in vezava za fakulteto za kemijo in kemijsko tehnologijo!

Ste pred oddajo diplomske ali magistrske naloge. Ste naveličani iskanja ponudnikov za vsako storitev posebej. Bi radi vse storitve opravili na enem mestu. V našem podjetju Vam ponujamo ravno to.

Kako naročite izbrane storitve in kaj morate vedeti?

Če želite pri nas naročite storitve lektoriranja, prevajanja, oblikovanja tiskanja ali vezave Vam za to ni potrebno nikamor hoditi, saj lahko vse skupaj narediti od doma. Na naši spletni strani imate vse kontaktne podatke kam nam pošljete vašo datoteko ter želje skupaj s kontaktnimi podatki. Lahko naročite vse storitve naenkrat ali vsako posebej. Po odddanem povpraševanju Vam bomo v najkrajšem možnem času poslali ponudbo, ki jo boste v kolikor se boste z njo strinjali potrdili preko maila. Znesek iz ponudbe boste lahko poravnali preko e-banke ali v naši poslovalnici.

Potek opravljanja storitev.

V kolikor se odločite za vse storitve, se vaša naloga najprej lektorira, prevede povzetek in oblikuje po navodilih fakultete. Nato se Vam vse skupaj pošlje v pregled in kolikor je to potrebno, da pošljete še v referat ali mentorju. V pregled prejmete dve verziji in sicer eno z vidnimi popravki, da vidite kaj je bilo narobe in eno z že sprejetimi popravki, ki vsebuje tudi prevod povzetka in je tudi končno oblikovana. Po odobritvi nam posredujete končno verzijo za tisk in vezavo. Zvezane izvode Vam lahko pošljemo po pošti na domač naslov ali pa jih prevzamete v naši poslovalnici.

Navodila in pravilnik za izdelavo diplomskih del:

http://www.fkkt.uni-lj.si/fileadmin/datoteke/2-%C5%A0tudij/1-Bolonjski_programi_1._stopnje/4-Pravilniki/Priloga_3_-_Navodila_za_pisanje_diplomskega_dela.pdf

http://www.fkkt.uni-lj.si/fileadmin/datoteke/1-O_fakulteti/3-Pravilniki__akti/Pravilnik-o-dipl-delu-fkkt_pb3.pdf

X