Lasersko tiskanje diplomskih nalog

Lasersko tiskanje diplomskih nalog se splača!

Tiskanja diplomskih nalog se vsak posameznik loti po svoje. Pri doplomski nalogi je pomembno, da je v elektronski obliki ustrezno pripravljena za tiskanje, saj je le tako mogoče nalogo natisniti naprimer dvostransko ali delno črnobelo delno barvno in tako naprej. Pri tiskanju lahko, odvisno od laserskega tiskalnika, dobimo izpise (printe), ki se razlikujejo od različice v elektronski obliki. Pomembno pa je poudariti tudi, da je tiskanje doma zaradi (inkjet) tiskalnikov, ki so v uporabi po gospodinjstvih, precej dražje od laserskega tiskanja.

LAsersko Tiskanje Diplomskih nalog
Opravite lasersko tiskanje diplomskih nalog na profesionalnem stroju.

Do tovrstnih težav pride praviloma zaradi različnih nastavitev tiskalnika in programa za pisanje diplomskih nalog. Pred tiskanjem morate namreš preveriti tudi nastavitve tiskalnika.
Nekatere fakultete v Sloveniji so zelo zahtevne v povezavi z izgledom natisnjene in zvezane diplomske naloge, tako lahko celo doživite zavrnitev naloge v referatu zaradi zgolj kakšnega milimetra razlike pri robovih ali naslovih.

Kakovostna Vezava

Moje osebno mnenje je, da bi se morali na fakultetah ukvarjati z vsebino nalog in ne samo z izgledom le-teh. No pa saj je dejstvo, da je mentorjeva naloga vsebinsko usklajevanje in da ji, ko naloga pride v referat manjka ali pa ne le še oblika.
Izognite se napakam pri tiskanju in najprej spremenite svojo nalogo v dokument format pdf. PDF datoteka ima lastnosti slike, kar pomeni da je postavitev besedila, naslovov, številčenja, robov … na izpisih točno taka kot v PDF datoteki.

Če se boste odločili, da je tiskanje storitev, ki jo želite naročiti v našem podjetju vam prav tako predlagamo da pripravite datoteko za tisk tako da jo spremenite v PDF.
Lasersko tiskanje diplomskih nalog se pri nas opravlja na kakovosten 80 ali 100 gramski papir, možno tudi na težje liste, če se tako dogovorimo.

Kraji, kjer smo prisotni:

  • Ljubljana
  • Maribor
  • Celje
  • Koper
  • Kranj
  • Jesenice
  • Novo Mesto
  • Nova Gorica

 

X