Barvno Printanje

V našem podjetju uporabljamo oba omenjena termina, tako tiskanje kot printanje. Zavedamo se, da je printanje tujka, ki pa jo uporablja vedno več mladih, ki se z izrazom srečujejo na spletu in v računalniškem jeziku.

Na kakšnih strojih barvno printate dokumente?

V našem podjetju za printanje uporabljamo različne stroje, ki se med sabo razlikujejo zgolj po hitrosti. Pri barvnem printanju uporabljamo Canon-ove printerje, ki dosegajo visoko kakovost izpisov in nizko nabavno ceno, kar nam omogoča ugodne cene na trgu.
Barvno printanje je zahtevno, saj zahteva odličen stroj in kakovosten papir.Barvno Printanje Gormat

Kakšen papir uporabljate za printanje?

Izbira papirja za printanje je odvisna od namembnosti dokumenta, ki ga printamo. V primeru enostranskega barvnega printa uporabljamo praviloma 80 g papir in v primeru dvostranskega printa 100 g papir. V primeru, da želite da je vaš dokument naprintan na posebnem papirju (barven papir, debelina papirja) pa nas o tem obvestite pri oddaji povpraševanja.

Kakšni so časi izdelave pri printanju?

Printanje je hitra operacija, ki ne zahteva veliko časa, je pa seveda odvisno od količin. Pri barvnem printu je bistvenega pomena kakovost fotografij in velikost datoteke, ki jo tiskamo. Kapaciteta enega stroja je nekje 20-40 barvnih izpisov na minuto. Če je vaše gradivo obsežno, nimate pa veliko časa predlagamo da nas za rok izdelave pokličete ali pa izpolnete spletni obrazec.

Kako naročim printanje?

Naročilo printanja je sila preprosto. Najprej potrebujete ponudbo, ki jo izdelamo na podlagi izpolnjenega obrazca, poslanega elektronskega sporočila ali telefonskega povpraševanja (080 14 55). Za izdelavo točne ponudbe je potrebno priložiti dokument, saj se tako izognemo kasnejšim morebitnim podražitvam printanja. Po prejetju ponudbe je potrebno, če se z njo strinjate, le-to potrditi! To storite preprosto z odgovorom na elektronsko sporočilo, ki je vsebovalo ponudbo.

X