Tisk vizitk – izdelava vizitk

Tisk vizitk – izdelava vizitk

V današnjem poslovnem svetu je zelo pomembna vidnost in vizualna podoba ter prvi vtis podjetja, zato je še kako pomembno kakšno grafično podobo ima podjetje. Sem seveda spada tudi izdelava kakovostnih vizitk.

V našem podjetju Vam nudimo izdelavo enostranski in dvostranski vizitk, ki so lahko plastificirane ali neplastificirane. Vizitke tiskamo ponavadi v dveh formatih in sicer v formatu 85 x 55 ali formatu 90 x 50, odvisno od želja strank.

Tisk je lahko barven ali črno bel, izveden v laserski tehniki, za večje naklade pa se zaradi cenejšega izpisa tiska na offset stroje.

Pri papirju se večina strank odloči za 300 gramski papir, lahko pa seveda tiskamo tudi na 350 gramskega. Papir je lahko matiran ali sijajni.

Da bo vaša vizitka še bolj dovršena Vam lahko naredimo tudi zaobljene robove.

Če Vam priprava vizitke dela velike preglavice, lahko za to poskrbimo tudi sami, seveda pa se s tem malo poveča tudi cena vizitk. Vse ka morate narediti je to, da nam pošljete podatke, ki jih želite imeti na vizitki ter logo podjetja. Po opravljeni postavitvi Vam datoteko pošljemo v pregled in šele po vaši odobritvi damo vse skupaj v tisk.

Končni izdelek lahko pošljemo po pošti v posebnih zaščitnih paketih ali pa se enostavno oglasite v naši poslovalnici.

 

X