About 2

About Alpha Color

Best Printing Services

Alpha Color provides a range of timely, high-quality and cost-effective printing and document services using environmentally friendly materials. Our specialist staff can advise you on all your printing needs, from design to the finished product.

0%
Lorem Ipsum
0%
Mauris Mollis
0%
Donec Luctus
0%
Nulla facilisi

High-quality printing at affordable prices

To grow your business you need to promote your business. We can print and produce a wide variety of marketing materials with professional results. Whatever size project you have to tackle, you can count on our experts every step of the way.

Download Price List
Stranke o nas

Kaj pravijo naše stranke

Super izdelajo tiskovine, še bolje pa svetujejo v času nastanka!

Matej

Pomoč pri oblikovanju mi je zelo koristila. Fantje res vedo kaj delajo!

Sergeja

Super storitev in vse izdelano na rok!

Tomaž

Vprašajte strokovnjake!

Pogosta vprašanja

S pomočjo obrazca za e-povpraševanje nam lahko pošljete dokumente, ki jih želite natisniti Po pregledu dokumenta vas bomo kontaktirali z odprtimi opcijami in ponudbo od katere ne bomo odstopali!

V primeru, da želite iz tega ali onega razloga obiskati eno od naših poslovalnic, lahko to storite in se z enim od naših strokovnjakov pogovorite pred samim naročilom.

Dostava s pošto je možna, v primeru večjih naročil, pa vam dostavo posebaj organiziramo.

Za izdelavo ponudbe potrebujemo različne podatke. V primeru, da za izdelavo od vas ne bomo prejeli zadostnih podatkov vas bomo kontaktirali in ugotovoli vse manjkajoče podatke.

Če imate idejo za tiskovine, promocijski material, letake, kataloge... vam lahko pomagamo! Smo strokovnjaki za vse storitve, ki so potrebne za izdelavo kakovostnih promocijskih materialov.

V naših prostorih lahko skenirate različne dokumente, ki vam jih razmnožimo, pošljemo ali shranimo v elektronski obliki.

Preveri več!
X