Vizitke:
Nudimo Vam izdelavo enostranskih ali dvostranskih plastificiranih oz. neplastificiranih vizitk. Vizitke Vam lahko natisnjemo v euro formatu (85 x 55 mm) ali ameriškem formatu (90 x 50 mm), vendar Vam priporočamo, da se odločite za malo manjši format (85 x 50 mm), ker boste potem zagotovo vizitko lahko spravili v vsak žepek ali denarnico. Vizitke tiskamo barvno ali črno belo najpogosteje na 300 gramski mat ali sijajni papir v laserski ali pa offset tehniki.

– Majice:
Majice izdelujemo po naročilu v večjih nakladah za podjetja, fantovščine in dekliščine ter druga praznovanja in dogodke ali vsako posebej za rojstne dneve in druge vesele dogodke. Na voljo imamo pestro ponudbo barv in kakovosti ter modelov majic, na katere lahko odtisnemo enobarvni ali večbarvni motiv.

– Mape:
Izdelujemo razne izdelke iz PVC folije namenjene za promocijo podjetja (namizni in stenski koledarji) in pisarniško rabo (vložne mape, mape s sponko, etuije,…). Izdelamo lahko tudi izdelke po naročilu. Sem spadajo predvsem jedilni listi, mape za diplome, skladiščne podloge, itd..

– Plakati:
V našem podjetju tiskamo različne plakate za promocijo podjetij ter oglaševanje in obveščanja o raznih dogodkih. Tiskamo na papir različni gramatur, ki se določi glede na rabo plakata in trajanja oglaševanja. Tiskamo lahko do velikosti A0, po želji pa Vam seveda lahko natisnemo tudi na jumbo plakat. Vse bolj pogosto se pojavlja tudi tisk na cerade, saj s tem pridobite na kakovosti in si znižate stroške glede na obstojnost, ki je pri ceradi mnogo daljša kot pri navadnem papirju.

– Nalepke:
Izdelujemo reklamne nalepke iz različnih barv in kakovosti folij. Nalepke režemo računalniško na našem rezalniku. Pri velikosti nalepk nismo omejeni, tako da Vam naredimo nalepke za vaše avtomobile ali kombije, okna pisarn oz. trgovin, A-table, itd…

– Koledarji:
Tiskamo koledarje do formata A3 vezanega v plastično ali žično spiralo. V ponudbi imamo tudi namizne koledarje v obliki piramide.

– Roll up stojala:

Za cenovno dostopno oglaševanje vašega podjetja, Vam pri nas izdelamo mobilno stojalo roll up, ki nudi enostavno postavitev, hkrati pa omogoča spravilo vašega plakata. Izbirate lahko med dimenzijama 85 x 200 ter 100 x 200 cm. Celotno roll up stojalo prejmete v priročni tekstilni torbi.

– Letaki:
Ponujamo Vam kakovosten digitalni tisk letakov za vse priložnosti. Izbirate lahko med različnimi formati gramaturami papirja. Letaki so odlično in cenovno dostopno promocijsko sredstvo za majhna in velika podjetja.

– Ceniki – jedilniki:
V našem podjetju nudimo tisk cenikov in jedilnikov za gostince, trgovce in druge tovrstne dejavnosti. Ker je pri takšnih tiskovinah pomembna dolgotrajna obstojnost, namenjamo še posebno pozornost kakovostnim materialom za zaščito tiskovin. Pomembna je torej pravilna izbira papirja in pa seveda plastifikacija končnega izdelka.

– Zgibanke – zloženke:
Nudimo kakovosten, hiter in cenovno ugoden tisk zloženk ali zgibank za različne priložnosti. Izbirate lahko med različnimi materiali in vrstami zgiba. Natisnemo Vam lahko zgibanke do velikosti 450 x 320 mm.

– Katalogi:
Katalogi so idealna rešitev za manjša podjetja, da približajo svojo ponudbo svojim poslovnim partnerjem in potencialnim novim strankam. Pri nas Vam izdelamo vse od grafičnega oblikovanja, do tiska in vezave brošur.

– Transparenti – cerade:
Tiskamo reklamne transparente na kakovostna ceradna platna v velikosti od 100 x 200 do 100 x 500 cm. Ker so transparenti namenjeni zunanji uporabi je temu primerna tudi kakovost materialov, ki mora biti odporen proti zunanjim vplivom. Pri transparentih Vam seveda naredimo tudi kovinske obročke za vpenjanje na konstrukcije.

 

Leave a comment

X